Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen kaphato vagyok...

Nagyon nehezen kaphato vagyok egy fiu se tud megkapni de milesz igy velem? 17/L

Figyelt kérdés
Most ezt úgy kell elképzelni hogy kajak senki se tud betorni vags en nem is tudom hogy mondjam de egy fiunak sincs nalam eselye. Majdnem 17 eves volram az elso csoknal, mondjuk azert a fiuert mai napig megvagyok halva de abbol nem lett semmi, még várok hátha lesz valami vele.
2017. ápr. 12. 19:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha egy minimális nyitottság sincs benned afelé, hogy valakivel kapcsolatot alakíts ki, akkor mit csodálkozol?

Leírásod alapján olyan érzésem támad, hogy te valójában élvezed ezt a helyzetet. Úgy érzed magad, hogy te vagy a megkaphatatlan, a főnyeremény, a nők gyöngye. De álomvilágban élsz. Attól, hogy minden fiút kapásból elutasítasz, az nem jelenti azt, hogy te vagy a női nem díszpéldánya.

2017. ápr. 13. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!