Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha nem vagyok nehezen kapható? Ha így érzem jól magam.
Én már leszoktam arról, hogy olyanokkal randizok, akikben nincs meg az a plusz, tehát, ha valakivel találkozom, akkor már biztos vagyok benne, hogy jól fog alakulni. :) Megérzem valahogy. :)
Viszont az megjátszás lenne a részemről, ha taktikáznék, meg ha pl csak azért nem csókolóznék vele, mert "jaj első randin nem kéne".
De a sok magazin meg gyakorikérdések kicsit megijesztett :D Azt olvastam, hogy emiatt a fiúk kiábrándulhatnak, meg nem becsülnek meg eléggé. Azért ezt nem szeretném. De mégis, így érzem jól magam, hogy a szívemre hallgatok, és nem húzom sokáig a dolgot, ha már szinte szerelmes vagyok az illetőbe.
Mit gondoltok?
Ez attól függ, hogy milyen gyakran vagy szinte szerelmes. Ha 3-5 éves kapcsolataid voltak eddig, akkor nem gáz.
De ha 2-3 hetente mással bújsz ágyba az első randin, mert "szinte szerelmes vagy", akkor az elég kínos lesz hosszú távon.
Ha nem a fél világot akarod de azonnal az egy szál suncidért, akkor nincs ezzel semmi gond. Ha megtoldod pár belső értékkel sincs semmi gond.
30/f
Több éves kapcsolataim voltak eddig, bár azért nem 5 :)
Arra gondoltam amúgy, ha csókolózunk első randin, vagy lefekszünk egy hét után, nem gondolja-e azt, hogy nem vagyok komoly.
Életemben eddig 4x voltam szerelmes.
Szerintem ez így korrekt viselkedés.
Nem úgy, mint ami velem történt. Második randi (hivatalosan bejelentve, nem csak én hittem, hogy randi lesz :D ), órákat dumálunk, táncolunk ketten egy eldugott kis téren a városban, csók elcsattan, stb.
Majd másnap egy üzenet, hogy ezneki túl gyors. Mondom ok, azért picit előbb lehetett volna szólni. De akkor folytassuk onnan, ahonnan második randin kezdtük. Igen, ő is így gondolta. Rendben. Ez volt vasárnap. Hét közben nem tudtunk találkozni (én Alföld, ő Dunántúl), és bár előtte rendszeresen dumáltunk neten, ő SEMMILYEN üzenetre nem válaszolt másfél hétig. Nem zaklattam, eleve szerdán írtam vasárnaphoz képest először a lassítás megbeszélése után. Totál megijedtem, hogy baja történt, sms-t is írtam, próbáltam hívni (mindkettőt csak egyszer, tehát kapott 1 üzenetet, 1 sms-t és 1 hívást. Különböző időpontokban, nem egymás után). Erre másnap 9-kor küld egy sms-t, hogy beteg volt, ne aggódjak. Ennyi. Semmi "bocshogynemválaszoltam". Hm. Itt kellett volna elküldenem, de nem, kapott még egy esélyt, talán a szerda utáni szombaton írtam neki legközelebb, hogy minden oké-e. Csak ennyit. Nem kértem számon.
Következő kedden (!!) kaptam választ, sajnos neki ez nem megy, mert jaj az előző kapcsolata miatt nem tud bízni, stb. Írtam neki egy még mindig nagyon kedves választ, hogy nem az ő hibája, további szép életet. Erre sem sikerült legalább egy neked is-t odaböfögni.
Szóval ehhez képest a tiéd sokkal szinpatikusabb viselkedés.
Ha igen, akkor nem táncikálsz vissza később sem, és gyorsan elmondod azt is, ha nem lesz jó.
Bocs a regényért. De akkor is jól esett elpanaszkodni ezt :D
Gondolod, pont az gondol ribizlinek akivel lefekszel ? :D
30/f
van különbség aközött, hogy valaki odaveti magát nekem, hogy dugjam meg (na ezt utálom! kiábrándító) és van amikor felépítettük azt a bizalmat, ismeretséget, hangulatot ahol már lehet szexelni
lehet pár nap alatt is felépíteni egy bizalmas légkört és lehet éves ismeretség után is kiábrándító ez a dolog
erre vannak konkrét példáim a saját életemből, nem jön be ha valaki odaveti magát még ha többet is akarna
#4: Nem,nem vennélek komolyan. Nemkell nehezen kaphatónak lenni,de nálam felejtős az nő,aki egy hét után ráülne a fütyire.... én se fekszek le nővel ennyi ismeretséggel,mert komoly kapcsolatra vágyok egy olyan nővel,akiben van annyi tartás,hogy nem ugrik rögtön az ágyba.
Persze nagyon jó dolog,hogy nem vagy álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!