Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet üzenni valakinek, úgy, hogy nem vagy előfizető?
Úgy őszintén?
Szerintem sz@rd le az ilyen oldalakat.
Én is tag voltam... De miért csak voltam?
Ugyanaz, mint amit az első írt.
3-4 üzenetet kaptam, olyan lányoktól(mindegyiktől 1-1), akik még be is jöttek kb minden stimmelt adatlap alapján.
Rákerestem a képre Google-ben, névre és lakhelyre. Érdekes módon semmit, de tényleg semmit nem adott ki. :)
Aztán törölni akartam magam. "Rávettek", hogy maradjak tag, ingyen VIP tagságért. Na visszaírtam nekik, mert igen, az is fizetős... Természetesen még véletlenül sem reagált senki.
Ezért törölni akartam magam már tényleg. :) Majd újabb fordulat. Megint "rávettek", hogy maradjak, csak most 1 hetes tagságot kaptam.
Gondolom nem túl meglepő, de ugyanaz... Írtam másoknak is és semmi.
Persze, a "rávettek" részt úgy értsd, hogy kíváncsi voltam erre, hogy mi sül ki belőle.
Sajnos vagy nem, de más alternatívákkal jobban jársz. Ezek csak a pénzre hajtanak. Kérdéses, hogy valódi profilok-e ezek vagy csak csalinak csinálják, hogy perkálj. Személy szerint én az utóbbira tippelek, de mindenki maga döntse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!