Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet üzenni valakinek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dhgxunvd kérdése:

Hogyan lehet üzenni valakinek, úgy, hogy nem vagy előfizető?

Figyelt kérdés
Pl randivonal on is írja, hogy: "Előfizetéssel nem rendelkező tagok is üzenhetnek, válaszolhatnak" de mikor írnék mindig előfizetést akar...

2017. dec. 16. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A lenyeg, hogy fizess. Elore szolok, hogy pl. fizetsz egy honapot a kutya sem erdeklodik utanad. Lejar az elofizetesed es csodak csodaja kapsz emailt, hogy uzeneted erkezett, amit persze csak fizetes utan tudsz megnezni. Egy szia lesz benne, valami random notol. Megy a lehuzas ezken az oldalakon rendesen. Amugy az ingyenes tarskeresokon fent vannak azok, akik a fizetosokon, igy semmi elonye.
2017. dec. 16. 16:20
 2/4 anonim válasza:

Úgy őszintén?

Szerintem sz@rd le az ilyen oldalakat.

Én is tag voltam... De miért csak voltam?

Ugyanaz, mint amit az első írt.

3-4 üzenetet kaptam, olyan lányoktól(mindegyiktől 1-1), akik még be is jöttek kb minden stimmelt adatlap alapján.

Rákerestem a képre Google-ben, névre és lakhelyre. Érdekes módon semmit, de tényleg semmit nem adott ki. :)

Aztán törölni akartam magam. "Rávettek", hogy maradjak tag, ingyen VIP tagságért. Na visszaírtam nekik, mert igen, az is fizetős... Természetesen még véletlenül sem reagált senki.

Ezért törölni akartam magam már tényleg. :) Majd újabb fordulat. Megint "rávettek", hogy maradjak, csak most 1 hetes tagságot kaptam.

Gondolom nem túl meglepő, de ugyanaz... Írtam másoknak is és semmi.

Persze, a "rávettek" részt úgy értsd, hogy kíváncsi voltam erre, hogy mi sül ki belőle.

Sajnos vagy nem, de más alternatívákkal jobban jársz. Ezek csak a pénzre hajtanak. Kérdéses, hogy valódi profilok-e ezek vagy csak csalinak csinálják, hogy perkálj. Személy szerint én az utóbbira tippelek, de mindenki maga döntse el.

2017. dec. 16. 19:40
 3/4 anonim válasza:
Sehogy. :)
2017. dec. 21. 22:06
 4/4 anonim válasza:
Ha jól érzékeltem, úgy van, hogy nem kell, hogy előfizetésed legyen, és úgy is válaszolhatsz, de csak akkor, ha a kiszemelted valamilyen fizetős szolgáltatást igénybe vesz. Rendkívül pénzhajhász oldal és persze megtévesztő az általad idézett mondat.
2018. febr. 25. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!