Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van ötlete hogy 15-18 ev körüli leszbikus lányoknak hol van jo társkereső ismerkedos oldal?
Figyelt kérdés
Találom sorra azokat amik ezek a "csak szex es mas semmi" tipusuak pl pinkvanilla, sweetcandy de egy ismerkedos rendes sincs... Ti fent vagytok candyn, vanillan? 15-18 eves leszbikus/biszex lányokhoz elsosorban2017. szept. 25. 19:45
1/12 anonim válasza:
Otletem sincs. Hetero 17 eves fiu vagyok
2/12 anonim válasza:
Biszex 16 éves lany vagyok, semmi ilyenen nem vagyok fent, pont ezért mert csak a szexre megy minden ilyen
3/12 Lexina válasza:
Biszex 18 éves lány vagyok. Szerintem ilyen jellegű oldalak nem léteznek, nincs komoly szándékú ember sem a sweeten sem a pinken...:/
4/12 PAL1234 válasza:
Ajánlom, hogy csak 18 év felett ismerkedj ezúton, meg persze nézz a leszbikus Facebook csoportokra és tedd privátta, ha szukséges.
5/12 anonim válasza:
Aki ismerkedne írhat privátba. :)
15/L
6/12 anonim válasza:
nekem is irhattok ha szeretnetek^^
15/LL
9/12 anonim válasza:
Az a baj ezekkel az oldalakkal, hogy pasik is kiadják magukat nőnek..
10/12 anonim válasza:
Ha érdekel nekem is írhatsz 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!