Új előfizető lettem a Pannonnál, számhordozással átvittem a régi számom, de kaptam egy új simkártyát is új számmal. Ha ezt valakinek odaadom, akkor a percdíja az én előfizetésemhez lesz írva?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit kezdjek a 2. simkártyával, mert nem tudom, hogy a díja kinek és hogy lesz elszámolva?2010. júl. 19. 20:05
1/4 anonim válasza:
használd, mert a régi simed már érvénytelen ;------------------9
2/4 anonim válasza:
Amit kaptál "ajándékba"az 1 feltöltős sim.Berakod bár mely telóba és lebeszéled róla a keretet,de fel is töltheted.
A saját számod az ami szerepel a szerződésen,arról kapsz havi számlát.
3/4 A kérdező kommentje:
A régi Simkártyát tudom használni, mert hónapok óta ezt teszem, csak a feltöltőkártyásból előfizetésesre váltották. A hölgy úgy adta ide az új kártyát, hogy az jár a telefonomhoz, hátha valakinek oda tudom adni a családban.
2010. júl. 19. 20:21
4/4 anonim válasza:
SIM-et akkor adnak ha új telefont is veszel,ahhoz jár a praktikumos kártya.Ezt vagy Te ill.akinek odaadod lebeszélheti.Vagy van 1 másik készüléked és abban használod kártyásként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!