Nagyon fontos! Számhordozással Vodafonehoz átvitt eredetileg T-mobileos SIM kártya fog müködni a Vodafone-függő telefonomban?
Köszönöm! Ezt a T-mobilnál nem kell bejelenteni? A t mobile-os SIM maradhat a telefonba, vagy bele kell tennem az újat amit a vodánál kapok?
Még vannak homályos pontok de már kezdem érteni. Köszönöm Nektek!
kell kérned egy számhordozásos papírt a jelenlegi szolgáltatódtól. elvileg mehetne enélkül is, de ragaszkodnak hozzá, mert ha valami nem stimmel az új szolgáltatódtól átküldött adatokban, akkor sikertelen a dolog és futnod kell még egy kört.
tehát:
bemész a szolgáltatódhoz, hogy vinnéd a számot. ha nincs tartozásod, akkor kiállítanak neked egy papírt az adataiddal. (ez olyan 2-3 nap, újra be kell menned érte) ezzel a papírral átmész az új szolgáltatódhoz, ahol megkötöd a szerződést, megkapod az új simet és szépen hazamész. néhány napon belül kikapcsol a régi sim és elkezd működni az új.
"Azt már a Vodafone fogja intézni!"
jaj de nagyon okos vagy...
leírtam, hogy elvileg menne nélküle is. de nem is fognak belekezdeni, mert azt mondják, hogy hozzál papírt, az a biztos... ugyanezt fogja elmondani neki a vodás ügyintéző is. aztán kezdheti azt, amit leírtam... pár hónapja futottam ezt a végig csak ellenkező irányban, onnan tudom...
de egyébként jó hozzászólás volt, részemről ment is a piros pacsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!