Elveszett Vodafone-os SIM kártya pótlása megoldható ingyen?
Elveszett sim kártya pótlása 4700 HUF a vodafone -nál.
Ami szerintem pofátlanul drága.Valahogy meg lehet kerülni a rendszert és ingyen/minimális összegért visszaszerezhetem a számomat?
Sajna feltöltő kártyás volt és volt is rajta kb. 5K pénz.
Nem bánnám ha az is megmaradna.A számhordozás jutott eszembe de azzal úgy látom bukom a pénzt :(
A kártyaegyenleget nem bukja, ha új sim kártyát kér. A pénz nem a "kártyán" van rajta, hanem a kártya által azonosított előfizetői folyószámlán. Az új SIM kártyát pedig a régi folyószámlájához rendelik...
A legolcsóbb megoldás a SIM kártya újbóli igénylése, hiszen így az 5000 Ft-os egyenleget visszakapja, viszont elbukja a 4700 Ft-os díjat. Ellenben ha pl. számhordoz, akkor bukik az egyenlege, így a vesztesége a teljes 5000 Ft.
számhordozás évekkel ezelőtt is kb. 4k volt, plusz egy SIM ára, szóval jó esetben is ugyanott tartasz.
mert szerinted nekik nem macera az ügyeidet intézni, kártyát csinálni, blabla? Annak van díja. Kikerülhetetlen, bocsi.
kb. 1,5 millió forintot hagytam már a vodánál.
Egy ilyen apróságot azért már elvárna az ember
hogy egy nyamvadt sim kártyát pótoljanak.
(egyébként elveszett=ellopott.de ez úgy sem érdekel senkit.igazából nem is lényeges.a tegyél feljelentést típusú válaszok elkerülése végett írtam elveszettet)
igazából a kérdés az volt,hogy kijátszható e vagy sem a dolog.A telefonálási szokások nem volt kérdés.
Gondolom a havi 250k meg céges.Azt meg úgy is költségként elszámoljátok.Én viszont magamnak fizetem.
Nekem nincs rá felesleges pénzem.ha annyira ki lennék tömve szerinted bohóckodnék itt ilyen kérdéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!