Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól tettem hogy ráírtam egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy ráírtam egy fiúra?

Figyelt kérdés
Ráírtam egy fiúra, aki nagyon szimpatikus volt nekem. Elutasított. Amióta ez megtörtént nagyon szégyellem magam, amiért kezdeményeztem. Szerintetek rosszul tettem? Nagyon ódzkodtam ettől az egésztől, de gondoltam egy próbát megér.
2017. nov. 29. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ hol, kit, hogy érezte magát milyen személyiségű. Szóval infók kellenek.
2017. nov. 29. 21:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Facebookon írtam, elég félénk típus és osztálytársaitól tudom hogy nem volt még kapcsolata.
2017. nov. 29. 21:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem ! Ilyenekre ne is gondolj,hogy jaaj nem így kellett volna... Akkor azt láttad jónak :) Én is mennyi de mennyi hülyeséget csináltam, de mikor visszagondolok rá, azt mondom magamban,hogy Igen,lehet ,hogy már gáznak tűnik de akkor azt láttam a legjobbnak és el kell fogadni :)
2017. nov. 29. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Plusz már változtatni úgy sem tudsz, ne rágódj ezen :)
2017. nov. 29. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esete, ne aggódj, örülj, hogy volt bátorságod kezdemenényezni. Ettől nem fog összeomlani a világ, sőt találni fogsz helyesebb pasit is. :S
2017. nov. 29. 23:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező:) Ne szégyelld magad, légy büszke magadra, egy belevaló csaj vagy. "Ha megpróbálod elbukhatsz, ha meg sem próbálod, elbuktál." Te nem vártad, hogy a sült galamb a szádba repüljön, hanem kezdeményeztél. Ő elutasított, na és? Az ő vesztesége. Legalább nem rágódsz rajta, hogy "mi lett volna, ha?", hanem továbbléphetsz és kereshetsz mást. Minden jót kívánok:) 22/F
2017. nov. 30. 01:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! ❤
2017. nov. 30. 17:11
 8/11 anonim ***** válasza:
ROsszul. Engem taszítanak a magad fajta nyomulós "ismizős" csajok.
2017. nov. 30. 18:41
 9/11 anonim ***** válasza:
8: Nemcsoda h nincs csajod :p
2017. nov. 30. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
#9: Köszönöm, de volt már dolgom több lánnyal is, de egyik sem írt rám valami béna indokkal,hogy görcsösen próbáljon párt találni.
2017. nov. 30. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!