Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ráírtam egy lányra, aki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírtam egy lányra, aki a sulinkba jön és kicsit tetszik, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Régóta nézegettem, szép lány és gondoltam akkor ráírok, én 10.-es leszek, ő most jön majd 9.be.

Egész normálisnak tűnik, nem az a bunkó lány, és nincs is pl. több száz like a profilképén.

Viszont néha olyan visszahúzódónak tűnik, de nemtűnt, hogy bánná, hogy ráírtam illetve aztmondta, hogy nembaj:)))

Szerintetek hogyan folytassam, milyen legyek vele, hogy érjem el, hogy megnyíljon jobban?

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 30. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
légx kedves, de ne túl rámenős, néha hagyj neki egy két napod, ne érezze hogy "nyomulsz" aztán érdeklődj mi tetszik neki, aztán ha úgy van, van valami program hívd el nyugodtan, hogy lenne e kedved elmenni oda, ha mondja hogy nincs kivel, akkor mond h te elkísérnéd, ha nem mondja, legyen egyértelmű, hogy te hívtad el és hogy ketten mennétek :)
2017. júl. 30. 21:19
 2/2 anonim válasza:
Mérvadó információkat akarok. Ez egy semmi, ez egy görcsölés egy debil szituban. Beszélgetsz vele megnyílik, nem értem a fiatalokat.
2017. aug. 1. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!