Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon tetszik egy fiú, aki...

Nagyon tetszik egy fiú, aki most jött a sulinkba. A gond az, hogy nem tudom én bejövök e neki?

Figyelt kérdés

15/L

Már lassan 20 napja egyfolytában beszélgetünk, és nagyon tetszik kívül belül (17/F). Pár napja suli után találkozgatunk, amíg nem jön a busza, vagy valaki nem jön érte(mert bejárós). Mindig amikor köszön ad 2 puszit ami jó, de a suliba egy másik lánynak is mindig így köszön. Azzal a lánnyal majdnem összejött, de valami olyasmi történt hogy meggondolta magát. És pont az után 2 nappal kezdtünk el beszélgetni. Ts-en is szoktam vele beszélni és játszani is szokott velem WoT-on (World of Tanks). Na szóval a barátnőim azt mondták hogy bejövök neki, az alapján hogy találkozgatunk, de nem érzem hogy szeretne tőlem valamit. Egyébként visszahúzódó, de velem elég közvetlen. Mit csináljak? Szeretném ha lenne belőlle valami! Nem szeretnék nyomulni!!

2015. febr. 3. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez az a bizonyos "újpasiazosztályban" szindróma. A legtöbb lánynál az új srác mindíg ilyet vált ki. Idővel elmúlik, ha nem akkor beszélj vele.
2015. febr. 3. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem a mi osztályunkba jár. Egyel felettem.
2015. febr. 3. 17:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem szóltam. Mivel te vagy a lány ezért nagy előnyöd van. Menj oda, beszélj vele, hogy mit érzel.
2015. febr. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!