Tetszik egy 17 éves fiú, (idáig okés a dolog) viszont az a gond, hogy én 21 éves vagyok. Mit csináljak?
Minden másnap találkozom vele, mert egy szakkörre járunk, ahol ott van az édesanyja is mivel ő az egyik szervezője az egésznek.
A fiú, kicsit száj húzogatva áll, minden feladathoz, látszik, hogy nem igazán érdekli az egész. Magától nem igazán megy oda senkihez. Úgy tudok vele beszélgetni, ha ott van az anyukája is sajnos, mert elég kis távolság van köztük általában... :/ Viszont ilyenkor, ha mondok valami vicceset, akkor nevet rajta, úgy érzem jó fejnek tart, vagy nem tudom. :D Volt már olyan, hogy a terem két végében ültünk, és egymásra néztünk és elmosolyodtunk, meg előre engedett az ajtóban, Fb-n bejelöltem és lájkolta a fotómat is,(de, lehet csak én képzelek bele sokat).
Mit csináljak, hogy ismerkedhetnék vele? Vagy, hogy mérhetném fel ilyen körülmények között,(korkülönbség, édesanya - azt sem tudom mit szólna a dologhoz), hogy tetszem-e neki?
Vagy a másik alternatíva, hogy verhetném ki a fejemből? :(
Ötletek valaki? :D
Csak rendes válaszokat kérnék, mert most tényleg nagyon rám férne, mélyponton vagyok...
Köszönöm! :) 21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!