Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy fiú, akinek...

Tetszik egy fiú, akinek szerintem én sem vagyok közömbös. Szeretném vele tudatni, hogy bejön nekem viszont a gond az, hogy hat napja ismerem. ( Egy osztályba járunk) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 11:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Addig ne lépj semmit amíg EGYÉRTELMŰ jeleket nem kapsz:) csúnya égések születhetnek abból ha nem vagy biztos a dolgodban...tapasztalatból:/ vagy ha tényleg nem vagy neki közömbös akkor meg úgyis lépni fog:)
2014. szept. 6. 11:17
 2/2 anonim válasza:
Ha nem lép akkor lehet hogy csak szimplán félénkebb. Én is így jártam tavaly csak az egy kicsit bonyolultabb volt de most ebben az évben kaptunk egy új osztálytársat aki nekem tetszik de és szerintem én is neki de nem akarom elszúrni megint. Ha nem lép semmit akkor beszélgess vele ha csak 6 napja ismeritek egymást és majd látni fogod.
2014. szept. 6. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!