Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon taszító lennék? 18/L
15 éves koromban meghalt az anyukám, és a depresszióm 2 éven keresztül tartott, egészen odáig süllyedt hogy teljesen elhagytam magam. Nem érdekelt semmi, mint ahogy a tisztálkodás meg a 10/10 külső sem. Előtte nagyon szép fehér fogaim voltak, ebben az időszakban viszont a rendszertelen fogmosásnak köszönhetően sárgák lettek és szégyenlem őket. A hajam állapotát sikerült helyreállítanom azzal hogy 10 cm-sre vágattam viszont a fogakat nehéz visszahozni. Most kezdem úgy érezni hogy szellemileg gyógyultabb vagyok és szeretnék egy kapcsolatot, de nem tudom hogy ilyen múlttal meg fogakkal menne-e.
Utálkozó kommentektől kíméljetek.
#1 és #3: sajnos fogorvosra nincsen pénz...
Köszönöm a bátorító kommenteket. :)
Nem olyan drága a fogfehérítés,főleg ha fogorvosi egyetemen próbálkozol gyakolró diákoknál. Nekem egy barátom annak tanul s tapasztalatlansága ellenére szuperül megcsinálta. Nekem ingyen mivel kellett egy személy, akin gyakorolhat.
Amúgy teljesen érthető. Nekem is elhunyt anyukám, akkoriban én is teljesen elszigeteltem magam. Egyáltalán nem elitélendő. A külső amúgy sem mérvadó. Sokkal inkább a külső és belső kölcsönhatása alapján létrejött kisugárzás,ami tulajdonképpen az,ahogy beszél, viselkedik, gondolkodik,örül, haragszik, szomorkodik, szeret valaki.
Tiszteletre méltó, hogy átvészelted és teszel azért, hogy jobban légy külsőleg és belsőleg. Csak így tovább. Fel a fejjel!
Szedesd le a fogkövet, azt megcsinálja TB-re is a fogorvos.
Fehéríteni magad is tudod, pár hét alatt.
Nem csak ezen múlik, és nagyon jó, hogy elkezdted.
Innen szerintem már sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!