Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire taszító lennék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az elmúlt két hétben 3 különböző lány közölte velem, hogy ne reménykedjek, nem lesz semmi köztünk(de nem ilyen finom hangnemben). Az a gáz, hogy még csak nem is próbálkoztam be náluk. Egyszerűen csak közvetlen vagyok velük. Semmi extra. Jó, oké 180 cm vagyok és 106 kiló, de tiszta, kultúrált, füdővezetőhelyettes es 4és fél csillagos hotelben. Nem vagyok egy nagy szépség, de basszus, lelkem nekem is van. És ezek nem növelik az amúgy is 0 önbizalmam. Mit csináljak? Ne szóljak egy nőhöz sem, mert már az ellenszenvet vált ki? Az összes ismerősöm szeret a társaságomban lenni, mert alapból egy jó társasági ember vagyok. De a párkapcsolataim és velük együtt az eddigi szexuális életem egyenlő a nagy nullával. Ezek után üljön ki az arcomra, hogy igen, én egy pozitív személyiség vagyok? Unom ezt az egészet! Előre is köszi!
2009. szept. 20. 21:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%
Ez a 3 lány egy hülye r.ibanc, nem kell felvenni amit mondanak. Nem értem, miért baj nekik, ha valaki normális, kedves hozzájuk? Maradj csak közvetlen, nehogy magadba fordulj!!!
2009. szept. 20. 21:49
 2/27 anonim ***** válasza:
96%
biztos vagyok benne, hogy a viselkedéseddel, modoroddal, hanghordozásoddal van baj és nem a külsőddel. Vajon hogyan szólsz hozzájuk, hogyan közeledsz, ha még be sem próbálkozol és ők mégis arra következtetnek hogy akarsz valamit tőlük?
2009. szept. 20. 21:51
 3/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ja azt nem írtam, hogy nem valami kicsiket leső pedo vagyok, hanem egy 24 éves srác, szóval elvileg férfikorom legszebb éveit élem :
2009. szept. 20. 21:52
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem csak nem a megfelelő lányokkal próbálkoztál, mindenkivel megesik... Legalább te oda mertél menni hozzájuk, ez is nagy szó! Sok pasi mostanában arra vár, hogy a lányok felszedjék...

Ne add fel emiatt, mert neked lesz csak sokkal rosszabb ha szomorúan és bosszúsan éled a napjaidat. Hidd el megéri próbálkozni, a végén megtalálod azt, aki miatt érdemes volt :)

Kár hogy nem hozzám jöttél oda :D:D:D

L, 24

2009. szept. 20. 22:05
 5/27 A kérdező kommentje:

L,24

Ez nagyon jól esett. Igazán kedves volt Tőled... Köszi:)

Z

2009. szept. 20. 22:08
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Igazán nincs mit, komolyan gondoltam :)))

Csak pozitívan :)

L,24

2009. szept. 20. 22:22
 7/27 A kérdező kommentje:

L,24

Akkor ha Keszthelyen jársz, vagy esetleg a Hotel Carbonában szállnál meg, Hévízen, szólj :)))

És még egyszer köszi!!!

Z

2009. szept. 20. 22:28
 8/27 anonim ***** válasza:
94%

Pfff voltam már ott Nálatok :) De ha megint mennék majd szólok, úgyis tetszett Hévíz :D Meg nincs is messze :D

L,24

2009. szept. 20. 22:33
 9/27 A kérdező kommentje:

L,24

Helyes. Gyere csak. Majd odamegyek hozzád :)

2009. szept. 20. 22:34
 10/27 anonim ***** válasza:
93%

Feltéve ha megismersz :D Na jó, hagylak már, mert még a végén letörlik ezt a sok "hasznos választ" amit itt írtam neked :D

Puszi!

L,24

2009. szept. 20. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!