Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire taszító lennék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az elmúlt két hétben 3 különböző lány közölte velem, hogy ne reménykedjek, nem lesz semmi köztünk(de nem ilyen finom hangnemben). Az a gáz, hogy még csak nem is próbálkoztam be náluk. Egyszerűen csak közvetlen vagyok velük. Semmi extra. Jó, oké 180 cm vagyok és 106 kiló, de tiszta, kultúrált, füdővezetőhelyettes es 4és fél csillagos hotelben. Nem vagyok egy nagy szépség, de basszus, lelkem nekem is van. És ezek nem növelik az amúgy is 0 önbizalmam. Mit csináljak? Ne szóljak egy nőhöz sem, mert már az ellenszenvet vált ki? Az összes ismerősöm szeret a társaságomban lenni, mert alapból egy jó társasági ember vagyok. De a párkapcsolataim és velük együtt az eddigi szexuális életem egyenlő a nagy nullával. Ezek után üljön ki az arcomra, hogy igen, én egy pozitív személyiség vagyok? Unom ezt az egészet! Előre is köszi!
2009. szept. 20. 21:46
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

L,24

küldtem Neked egy üzenetet. nem tudom, ez most e-mailben megy el, vagy az oldal keretein belűl kapod meg. Majd nézz rá.

Ezt nem tudtam finomabban megfogalmazni :)

Z

2009. szept. 20. 23:34
 22/27 anonim ***** válasza:
ha segítségemmel találsz barátnőt, eltudod intézni hogy, ingyen lakhassak a hotelben úgy 1-2 évig?
2009. szept. 21. 00:00
 23/27 A kérdező kommentje:
de csak ha pontosan olyan, amilyet én szeretnék. Piros hajú és az egyik szeme kék. Vasárnaponként a vízen jár, éjjel zölden világít és áramot termel, miközben iszik. Ez az ideálom!!!!
2009. szept. 21. 00:13
 24/27 anonim ***** válasza:

viccet félretéve tényleg jófejnek tűnsz és humorod is van! ne add fel :)

L.20

2009. szept. 21. 00:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi,köszi! Amíg élek, remélek. Mondta Giordano Bruno. Aztán felcsaptak a lángok. :)
2009. szept. 21. 00:43
 26/27 anonim ***** válasza:

De jól elvagytok, jót derültem rajtatok! :)

Tényleg kellene találkoznotok!

180 centi és 106 kiló? MOndjuk sok lánynak bejön a "mackós" alkat.

A legfontosabb tudod mi? Hogy ne ordítson Rólad, hogy nincs önbizalmad! Az taszítja a csajokat... Egy előnytelenebb külsejű pasi is izgalmassá válik, ha igényes (öltözködésben is!), vagány, magabiztos, de tisztelettudó, nem tolakodó, csak egy csipetnyi "szemtelen" flörtölés van benne, lehetőleg sok humorral, ami belőled nem hiányzik.

Ja és a másik, próbáld meg nem csak a legelsőosztályúbb bombázóval beérni, hanem lásd meg az értékeket egy átlagos külsejű lányban is... Persze kell, hogy tetsszetek egymásnak, de érted, mire gondolok!

28/n

2009. szept. 21. 02:12
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Jókat írtál. Köszönöm. Nem foglalkozom nehézbombázókkal. Egyfelől Madár sem bokszol a Tigrissel, mert nem egy súlycsoport. Másfelől meg számomra fontosabbak a belső értékek és párválasztáskor mindig azt tartottam szem előtt. Persze, fontos volt, hogy tetszünk egymásnak, de nálam nem a kosárméret a fő szempont. És még egyszer köszönöm!
2009. szept. 21. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!