Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire taszito lennék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire taszito lennék?

Figyelt kérdés

170centi vagyok 15 éves lány és 72 kilo

Tudom, sok, de pajzsmirigy alulműködésem miatt nehezen fogyok 78 voltam kb egy fél éve

Idáig 1 baratom volt, o is szerintem csak a sex miatt, de amikor emlegette inkabb szakitottam vele

Vannak akik malackának hivnak

És ez olyan szarul esik

Vannak nálam sokkal kövérebbek, őket miért nem bántják?

Vannak még fiúk akiknek ilyen sullyal is bejonnek lanyok?

2017. júl. 23. 13:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Igen, akik nem a kulsore mennek es normalisak. Ne keseredj el vannak idiota hulye emberek akik masokban keresik a hibat:) ez egy olyan dolog amirol nem tehetsz raadasul az adataid alapjan nemhiszem hogy olyan veszes lenne a dolog. Szerintem vannak fiuk akik elfogadnak hiszen attol hogy nem vagy nadszal meg lehetsz jo ember. Szemely szerint en jobban szeretem ha van mit fogni egy lanyon:)
2017. júl. 23. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
52%

Fogsz még nőni, elnyúlik rajtad a felesleg, ha fél év alatt 5 kilót fogytál, akkor szerintem nem fogsz nehezen. Tessék diétázni, mozogni, sok vitamint, sok vizet fogyasztani.

Optikailag javíthatsz a dolgokon, olyan színű,anyagú,mintájú ruhákkal,(szóval nem lógós, fehér vízszintes csíkos cuccok) amelyek karcsúsítanak, úgyszintén a hajad is rengeteget számít.

Rengeteg fiú bukik a molett csajokra, ugye van mit fogni, jó méretes popsi, szóval nem ez lehet a baj.

Foglalkozz többet magaddal, vegyél pár új ruhát, ami tényleg pöpec, mozogj, légy ápolt.

Semmi gond nincsen kicsi lány.

20F

2017. júl. 23. 13:44
 3/15 anonim válasza:
7%
Igen, ennyire.
2017. júl. 23. 14:06
 4/15 anonim ***** válasza:
4%
a leírtak alapján nagyon
2017. júl. 23. 14:08
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Annyira nem vészes, ha az arcod szép, akkor biztosan lesz akinek így is kellesz!
2017. júl. 23. 14:11
 6/15 anonim ***** válasza:
88%
nem vagy egyedul.. csak en pont az ellenteted vagyok.. 170cm 46kg.. van alakom nem vagyok csont sovany.. es annyit eszek mint egy felnott ferfi kb de nem tudok hizni.. pedig nagyon szeretnek.. ha van kisugarzasod es szep az arcod nem lehet baj.. nekem eddig 2 baratom volt.. az eggyik szexre ment.. a masikkal anyam miatt lett vege.. de o nem a kulsombe szeretett bele.. mert o el is mondta h o neki egyaltalan nem vagyok az esete mert mindig is kover baratnoi voltak.. azokat szereti.. csak h beleszeretett a belsombe... szoval semmi sincs veszve.. szerintem aa fiuk tobsege szereti ha van mit fogni.. szoval sok sikert❤ 15/l
2017. júl. 23. 14:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm❤
2017. júl. 23. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:

Ugyan már! Nem te vagy taszító, hanem a környezeted primitív és bunkó emebrekből áll, akiknek nincs agyuk.

Én 125 kiló vagyok. Jóképű férjem van. De előtte sem volt gondom soha a pasizással. Ha annyi kiló lennék mint te és szingli, tízesével falnám a pasikat :D

Azt azért javasolnám, hogy aki malackának hív, annak úgy diszkréten és szelíden verd ki a fogsorát.

2017. júl. 23. 14:50
 9/15 anonim ***** válasza:

a magasságodhoz még ugyahogy de jó az a súly, az se jó ha túl sovány, és az se ha túl kövér valaki, egészségügyi szempontból, és szerintem te még egészségesnek számítassz :3

18/f

2017. júl. 23. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja, hozzátenném hogy így fiuk másképp állhatnak hozzá, mert egy sportosabb 170cm-s ember sima megüti a 70 kilót:D
2017. júl. 23. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!