Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire taszito lennék?
170centi vagyok 15 éves lány és 72 kilo
Tudom, sok, de pajzsmirigy alulműködésem miatt nehezen fogyok 78 voltam kb egy fél éve
Idáig 1 baratom volt, o is szerintem csak a sex miatt, de amikor emlegette inkabb szakitottam vele
Vannak akik malackának hivnak
És ez olyan szarul esik
Vannak nálam sokkal kövérebbek, őket miért nem bántják?
Vannak még fiúk akiknek ilyen sullyal is bejonnek lanyok?
Fogsz még nőni, elnyúlik rajtad a felesleg, ha fél év alatt 5 kilót fogytál, akkor szerintem nem fogsz nehezen. Tessék diétázni, mozogni, sok vitamint, sok vizet fogyasztani.
Optikailag javíthatsz a dolgokon, olyan színű,anyagú,mintájú ruhákkal,(szóval nem lógós, fehér vízszintes csíkos cuccok) amelyek karcsúsítanak, úgyszintén a hajad is rengeteget számít.
Rengeteg fiú bukik a molett csajokra, ugye van mit fogni, jó méretes popsi, szóval nem ez lehet a baj.
Foglalkozz többet magaddal, vegyél pár új ruhát, ami tényleg pöpec, mozogj, légy ápolt.
Semmi gond nincsen kicsi lány.
20F
Ugyan már! Nem te vagy taszító, hanem a környezeted primitív és bunkó emebrekből áll, akiknek nincs agyuk.
Én 125 kiló vagyok. Jóképű férjem van. De előtte sem volt gondom soha a pasizással. Ha annyi kiló lennék mint te és szingli, tízesével falnám a pasikat :D
Azt azért javasolnám, hogy aki malackának hív, annak úgy diszkréten és szelíden verd ki a fogsorát.
a magasságodhoz még ugyahogy de jó az a súly, az se jó ha túl sovány, és az se ha túl kövér valaki, egészségügyi szempontból, és szerintem te még egészségesnek számítassz :3
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!