Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire taszito lennék?
Figyelt kérdés
170centi vagyok 15 éves lány és 72 kilo
Tudom, sok, de pajzsmirigy alulműködésem miatt nehezen fogyok 78 voltam kb egy fél éve
Idáig 1 baratom volt, o is szerintem csak a sex miatt, de amikor emlegette inkabb szakitottam vele
Vannak akik malackának hivnak
És ez olyan szarul esik
Vannak nálam sokkal kövérebbek, őket miért nem bántják?
Vannak még fiúk akiknek ilyen sullyal is bejonnek lanyok?
2017. júl. 23. 13:07
12/15 anonim válasza:
Nincs veled gond, de persze fogyhagysz ha akarsz, de 60 kg-nál szerintem ne menj lejebb:o
13/15 anonim válasza:
Irj privatot es megmondom hogy mennyire nezel ki jol. En csipem a teltkarcsu lanyokat.
14/15 anonim válasza:
Ne aggodj emiatt, rajtam is van plussz suly. A tied se veszes szerintem. Eddig onbizalomhianyos volt emiatt (is). Ami ujra erot adott h kiderult h a kiszemeltemnek a teltebb lanyok jonnek be. Vagyis nem a ducik hanem akiken van mit fogni. (A srac eleg gyerekes es megis ha igy gkndolkodik ő aklor tuti van mas is.) :)
15/15 anonim válasza:
Nyugi! Tok csinos lehetsz, hulye az a fiu akinek nem tetszel😉
Egyaltalan nem vagy malacka!
Probald meg elfogadni magad, aztan a pasik jonnek maguktol,ne felj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!