Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire taszító lennék részegen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire taszító lennék részegen?

Figyelt kérdés

Mennyire taszító egy részeg férfi?

Ha alkoholt iszom és "kissé" túlzásba esem, úgy érzem teljesen megváltozik a személyiségem, azok a lányok akik tetszenek figyelmen kívül hagynak. Ebben az a furcsa, hogy józanul sokkal sikeresebb vagyok, keresik a társaságom, flörtölnek velem stb. volt rá példa, hogy ők kezdeményeztek.

Ennyit jelentene az alkohol?

2016. máj. 28. 23:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem a hideg kiráz a részegektől. Ha pont az esetem lenne a pasi és a lábaim előtt heverne részegen, még szép hogy nem venném figyelembe. Ha be vagy rúgva ne csajozz, még a végén valaki meg is vér.
2016. máj. 28. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennyire. Ilyen pasival én se foglalkoznék.
2016. máj. 28. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rám is taszítólag hat. Elég volt 18 éven át ezt látnom az alkoholista apámtól, nem vagyok hajlandó részeg emberek társagábában maradni.
2016. máj. 29. 00:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Undorító egy részeg férfi, egy részeg nő pedig szánalmasan kiábrándító.
2016. máj. 29. 00:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem látod magad kívülről, hogy hogy viselkedsz, lehet abban valami taszító, pl a túlzott közvetlenség. Másrészt a lányok is látják, hogy ittas vagy, és simán úgy gondolhatják, hogy csak a pia beszél belőled. Én inkább tartok a részeg férfiaktól, ha nem éppen a gondoskodó oldalamat hozzák ki, mert olyan anyátlanok.
2016. máj. 29. 01:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

a pimasz vicces ittasság vonzó.

a mártír részegség taszító.

az alpári feltűnősködő részegség taszító.

2016. máj. 29. 01:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Látod, mennyire: "a lányok akik tetszenek figyelmen kívül hagynak. "

Szóval döntsd el, miért jó ez neked?

2016. máj. 29. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez lánytól függ. Nekem is taszítóak a részeg emberek, úgy általában. Ha én nem vagyok még spicces sem, akkor egyenese irritál, ha egy társaságban van velem egy részeg... bűzlik az alkoholtól, ált. kivetkőzik magából vmilyen szinten, dülöngél... zavaró.
2016. máj. 30. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!