Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire taszító, ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire taszító, ha egy srác ilyen zenéket hallgat?

2016. máj. 12. 08:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Számomra nem taszító, nekem is vannak ilyen pillanataim.

Meow - Meow

2016. máj. 12. 09:42
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha a másik fél nem rocker/metalhead, nem sokáig fog tartani, ezt garantálom. Ez nálunk sajnos jobban számít, mert a zene egy életforma része is egyben. Mondom ezt rocker lányként, a barátom is ilyen ízlésű.
2016. máj. 12. 10:57
 3/19 anonim ***** válasza:

néhányba belenéztem, nagyon betegek voltak, pedig én igencsak szeretem a metal műfaj különböző ágait, de ennyire depresszív zenét hallgatni egész nap :S.

háború, halál... létező dolgok a világban, de nem kell rá magunkat emlékeztetni, ha lehet kerülni kell a hétköznapokban szerintem,

2016. máj. 12. 18:44
 4/19 anonim ***** válasza:
2016. máj. 20. 11:38
 5/19 anonim ***** válasza:

Ez valami szörnyűséges!

Kívánom neked, hogy ki tudj szakadni ebből a lelki állapotból.

Visszataszító?? Ez nem elég jó kifejezés rá.... :(

2016. máj. 29. 13:22
 6/19 anonim ***** válasza:

Kissé furcsa, de hát nem lehetünk egyformák :) Szerintem nem taszító, inkább zárkózott, egyedi ízlésre utal.

Mondjuk az az electro-indrustrial még nekem is bejön :)

2016. máj. 29. 14:15
 7/19 anonim ***** válasza:
industrial, ambient néha becsúszik nálam is, metált nem szeretem, de a keményebb zenéket igen. nem a zenei ízlése a legmeghatározóbb..az jobban taszítana, ha ilyen tucatzenét pl. Martin Garrix hallgatna :) 20/L
2016. máj. 29. 16:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Nem hallgattam bele, anélkül is a kinemszarjale kategóriàba esik a dolog. :)
2016. jún. 6. 10:34
 9/19 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna ha õt se irritálja,hogy hol metált meg rockot, hol electroswinget hol pesig Disney betétdalokat hallgatok :D
2016. jún. 6. 10:42
 10/19 anonim ***** válasza:

Mi ez a depressziózás, nekem is volna rá okom bőven de mégsem teszem, tessék, hallgass ilyet:D

[link]

2016. jún. 6. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!