Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok senkit már három éve valamit rosszul csinalok?
Figyelt kérdés
Sportos közepesen tanulo meno sracok koreben mozgo 17 éves srác vagyok rendszeressen járok bulizni meg a haverokkal találkozni legyen szo fiuról lányról . Vannam néhol futó kalangyaim lányokkal de azok is olyanok hogy buliba vagyunk semmi se számit de másnap már ránézek és nem tudom miért csináltam az egészet anyira nem passzolunk és még olyat sose találtam akivel igenis passzolnánk valakinek volt már ilyen vagy megoldás ? U.I.:Nem hiszek a tarskeresokben ilyesmikben ..2017. okt. 29. 02:01
1/2 anonim válasza:
Igen, valószinüleg! A P Mobil ad egy jótanácsot: "Azok a lányok tetszenek, akik szóba állnak velem" -
2/2 anonim válasza:
Mondjuk a 80 körüli IQ nem tetszik a lányoknak, ezen javíthatnál, utána lehet találnál valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!