Western Digital 2,5 Black 1 TB méretű (vagy annál nagyobb) kapacitású merevlemezt nem találok a számítógépszaküzletek honlapjain, hogy árulnának, vagy én csinálok valamit rosszul?
Figyelt kérdés
A WD oldalán látom, hogy van olyan kapacitású, de nálunk egyik oldalon sem találom...
500 GB általános, ennél nagyobbat nem találok...
Lehet, hogy ha valahol próbálnék rendelni, meg se rendelnék mert ezek hozzánk még nem jöttek be (?)
2015. nov. 6. 15:44
2/5 anonim válasza:
Hol látsz olyat? Én a belinkelt oldalon a Black oszlopban ezt látom: 160 GB - 750 GB
750-es pedig van több boltban is.
3/5 BM-Striker válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Erre is 5 év garancia van?
2015. nov. 6. 16:06
5/5 BM-Striker válasza:
Ez a forgalmazón múlik.
Egyébként nekem van egy 500Gb-os Scorpio Black(az egyik gépemben rendszer HDD), meg, és nem egy nagy szám teljesítményben.
Ha gyorsat akarsz SSHDD-t vagy SSD-t hasunálj rendszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!