Miért van több FPS-em sokkal nagyobb felbontáson?
A lényeg, hogy egy 4:3-as 1600x1200-as monitort cseréltem egy 16:9-es TV-re ami engedi a 2560x1440-es felbontást.
Na most CS:GO-ban eddig a kocka monitorral volt ilyen 120-140 FPS-em úgy hogy minden ki volt maxolva.
Most a nagyobb felbontású TV-vel ugyan úgy kimaxolt állapotban alaphangon van 140 FPS-em, sőt néha még a 190-et is eléri, most ez hogy van?
Az oké, hogy minél nagyobb a felbontás és a részletesség annál jobban ki van használva a VGA, de hát na, azért egy 2560x1440-es felbontás nem kicsit nagy különbség az 1600x1200-hoz képest.
Jó mondjuk örülök neki, hogy nem csökkent a teljesítmény, de hát azt meg nem tudom ésszel felfogni, hogy mitől nőtt?
Főleg azért nem értem, mert a VGA-m már a kisebbik monitoron is 99%-on pörgött egyfolytában minden probléma nélkül, most meg már 109%-on pörög? eheh....
-----------
Ha fontos lenne:
i5 3470s
8 GB Corsair Vengeance LP 1600MHz 2x4GB RAM
Sapphire HD7970 OC Edition (vissza tettem alap 950 MHz-re)
Válaszokat előre is köszi!
23'-os a monitor, és abba 2560x1440 pixelt beletenni szerintem elég sűrűn lehet csak. :D
60 Hz-en megy a TV, a legutóbbi frissítésekkel pedig csak a gond van fegyver terén meg hitbox terén is.
De példának még felhozhatnám akár ETS 2-őt is, ott is a 4:3-as monitoron kimaxolva minden volt multiban 60-70 FPS-em, most van 80-90 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!