Nem találok egy cikket google keresővel. Mit csinálok rosszul?
Keresek egy cikket, amit pár éve olvastam. Egy házaspárról szólt, akik megpróbáltak tisztességesen, minden szabályt betartva egy éttermet üzemeltetni, de végül feladták és inkább külföldre mentek. Részletesen leírták a bürokratikus buktatókat, és az egész rendszer működését. Ezért szeretném megtalálni.
Tudom, hogy a cikk az index-en jelent meg, és hogy 2014 vagy 2015-ben olvastam. Az index keresőjével már végigmazsoláztam az összes cikket "házaspár, étterem, külföld, bürokrácia, tisztességes" címszavakkal. Google dettó, használtam az írásjeleket is a keresések szűrésére (+, -, ") de így is csak baromságokat adott ki.
Ha valaki emlékszik a cikkre, esetleg bármi tanácsot tud adni, hogyan tudnám előkeríteni, azt nagyon megköszönném!
Két dolog lehet: az egyik, hogy már nincs meg a cikk, eltávolították. Egy idő után már a Google sem "emlékszik rá"
A másik, hogy a keresésben használt kulcsszavak nem megfelelőek. Ha rátalálnál a "varázs szóra", talán sikerülne. Csak persze tudni kellene, mi lehet az.
Ami pedig a tanácsot illeti, sokra ugyan nem jutsz vele, de próbálgasd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!