Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha érdeklődik az iránt, hogy nekem kik jönnek be akkor érdeklem őt komolyabban?
Figyelt kérdés
Eddig jó barátok voltunk, de sose vettem észre ezt rajta + a nálam szebb lányokat "nézegette".
Kíváncsiságból érdeklődött .
2017. okt. 21. 15:58
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak kíváncsi,hogy neked kik tetszenek.
2/2 anonim válasza:
"nálam szebb lányokat" ez mi ez? Légy magabiztosabb! Nyugodtan mondd azt neki, hogy az a típus, mint Ő. Mit veszíthetsz? Még utána is mondhatod, hogy vicceltél... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!