Van valaki, aki szintén komolyabban érdeklődik a mágia, okkultizmus iránt, elsősorban a wicca vallás felé?
Sziasztok!
Szeretnék hasonló érdeklődési körű emberekkel beszélgetni, akár ismerkedni (abszolút baráti céllal :D), msn-en, skype-on, vagy emilezés útján. Sajnos a baráti körömben rajtam kívül senki nem érdeklődik ez iránt, és szívesen beszélgetnék másokkal. (Kihangsúlyozom, ez nem apróhirdetés vagy társkeresés, egyszerűen minden opciót kipróbálok, hogy hozzám hasonló embereket megismerjek (: )
További szép napot, Légy áldott!
21/L
Amithi
szia!
Ide s tova tudatos és nem tudatos szinten 8 éve foglalkozom a mágiával. De errősségem az elméleti része, a nagyobb vonulatok s törvények elemzése s megfigyelés és elmélkedés útján való leírása.
Azért írom le hogy legyen valamelyest néhány támpontod.
Ha gondolod szívesen megvitatom veled a felmerülő kérdéseket, már ha vannak ilyenek.
HÁt ez elég apróhírdetés szagúra s cseppet felvágósra sikerült. No nem baj, remélem nem érted félre.
20/F
Ha érdekel: mail: h o s p e s (a) f r e e m a i l. h u
szia!
Nem értem félre, örülök, hogy írtál!
küldök majd emilt ^^
Szia!
Engem is nagyon érdekel, amióta megismertem falom a könyveket róla, és úgy érzem "hazaértem".
Viszont azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember szinte undorodik a témától, de legalábbis hülyének néz miatta.
Én is szívesen megtárgyalnék pár dolgot, bár kovenhez (még) nem csatlakoznék, meg szörnyű (lusta) levelezőtárs is vagyok, úgyhogy még gondolkodom, írjak-e neked privit :-D
29/N
Szia!
Én nem vagyok wicca; sok minden érdekel a spiritualitás témakörön belül, és sok mindennel foglalkozom is.
Ha van kedved beszélgetni ezekről a dolgokról, írj privit.
Szép estét neked!
ParlanDo
(30/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!