Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, hogy csak a nyomik buknak rám?
Figyelt kérdés
Nem volt még pasim (15 éves vagyok) már három ember is megkért, hogy járjak vele, de mindegyik nyomi és hülye volt. Szerintem nem nézek ki rosszul. Mit csináljak, hogy legyen pasim. Úgy értem: randik, csók, tapi, és talán szex.2017. okt. 5. 18:35
11/11 anonim válasza:
De ha az egyik 'nyomi' hirtelen nyerne a lottón akkor már biztos nem is lenne annyira nyomi. Talán ha adnál esélyt a 'nyomi hülyéknek' és nem az lenne szempont hogy 'úristen ha ezzel összejövök halálra cikiznek a barátnőim' akkor rájönnél hogy normálisabbak mint a pénzes nagyszájú taplók akikre manapság a csajok buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!