Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, hogy csak a nyomik buknak rám?
Úgyis találsz majd magadnak valakit :D Csak idő kérdése.
Mindenki megtalálja azt, aki hozzá való :D
És.. amit írtál utolsó szó, az ne legyen annyira fontos a számodra még szerintem.
Csak türelmesnek kell lenni és találsz valakit :)
Én is sok lányt megismertem mire lett barátnőm.
Az a lényeg, hogy nem kell keresni, jön amikor jönnie kell.
randiface.hu :D
Első barátnőm is kb annyi idős volt mint te, és bomba csaj és oda regisztrált pár évvel ezelőtt. Tele van tinikkel, meg fiatal felnőttekkel. Én is közéjük tartozom, már egy ideje elmúltam 20 mikor randiztam az akkori exemmel. Miatta ért véget a kapcsolat, élni akart, ismerkedni szabadon.
Nem kihasználni akartam vonzó volt számomra, és érdekelt akkoriban. Amúgy nem bánok semmit, mindketten sokat adtunk a másiknak, mellette tininek éreztem magam, ő pedig nőként érezhette magát mellettem, nem lapos randik voltak :) Van egy olyan érzésem, hogy neked se 15 éves kisgyerekek kellene párnak, persze nem is 30 éves... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!