Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul?
Elnézést kérek a kérdésemért. Tudom, hogy ez a kérdés a számítástechnika kategóriába tartozik, nem pedig a tini párkapcsolat kategóriába. Gondoltam, hogy itt több ember tudná kifejezni a nézetét. Mikor ismerkedni próbálkoztam ebben a kategóriában, csakis "informatikusok" jelentkeztek. A kérdésem így hangzik: Hogyan tudnék törölni egy régi fiókot Facebookon?
Vasárnap megnyitottam egy vírusos videót, amelyet üzenetben kaptam az egyik ismerősömtől. Az említett vírus teljesen leépítette a facebook oldalamat. Két évvel ezelőtt létrehoztam egy új (nem használt) fiókot egy álnévvel. Ha be szeretnék lépni a sajátomba, kizárólag az említett fiókba tudok belépni. Gondoltam, ha törölném a kamu fiókot, be tudnék lépni a sajátomba. Próbáltam megváltoztatni a jelszavam, de ennek az álfióknak a jelszavát változtattam meg. Legalább három informatikában jártas embertől kértem segítséget, de nem sikerül belépnem a saját fiókomba. +A kamu fiók átvette a valódi e-mailét. Rendkívül hálás lennék, ha el tudnátok látni néhány hasznos válasszal. Köszönöm a gyors reakciókat.
18/L
Nagyon hálás lennék, ha annak ellenére, hogy idegen kategóriába tartozik ez a kérdés, válaszolnátok. Köszönöm
[link] Itt torolheted veglegesen, de varni kell 14 napot. De szerintem rakd újra a google chroome-t vagy amit hasznalsz, mert a virus az egesz bongeszot fertozi.
Sajnos nem sokat tudok segiteni, mert nincs Fb-m, megbízhatatlan egy oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!