Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék túllépni ezen? Mi lehet a megoldás erre?
16F vagyok és az a baj, hogy mint kiderült, beleszerettem a szerelembe...:( És tanácstalan vagyok, hogy mit lehet ez ellen csinálni, hogy tudnék az élet útjára visszamenni? Az a baj, hogy annyira hiányzik egy olyan lány, akivel lehetek és megért és megbeszélhetek vele bármit és szeret, hogy már teljesen bekattantam és már este és reggel is az ágyban ölelgetem a párnámat..:/ Meg rengeteget elmélkedem rajta...Hiányzik egy lány és főleg, az ölelései :( Eddig azt tettem, hogy vártam és szerintem ez is a helyes út az életemnek, hogy várok rá, míg megtalálom a tökéletest, de addig nem csinálhatom ezt a hülyeséget...:/ Hogy tudom magam átkapcsolni,hogy ne gondoljak ennyit a lányra, meg ölelgessem a párnámat...?
Nagyon örülnék, ha segítenétek válaszaitokkal!
Köszönöm!
"Eddig azt tettem, hogy vártam és szerintem ez is a helyes út az életemnek, hogy várok rá, míg megtalálom a tökéletest"
Most tanulod a kitartást. Ne add fel! Nagyon fog kelleni később ez a képesség, amikor már majd megtalálod őt. És mindenhez, nem csak ahhoz, hogy mellette kitarts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!