Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok szemében mindig nyafogó kisfiúvá válnak a fiúk ha bármivel kapcsolatban is merészelnek panaszkodni?
Ez a társadalmi nyomás.
A lányoknak törékenyeknek, érzelgőseknek és nyafogósnak kell lennük, olyanoknak, akiket meg lehet védeni.
A férfiak pedig macsók, akiknek tilos sírni, vagy kimutatni az érzéseiket, mert akkor gyengének tűnnek. Leegyszerüsítve ennyi.
Ez ugyan igaz lehet, ha általánosítasz, de vannak kivételek! Nem is kevés.
A fiuk sem szeretik a lányokban, ha abból all a beszelgetes, hogy "uramisten, el sem hiszem, hogy a Klári mar megint kipletykalt engem! Szívtelen dög! Ráadásul a matekdogám sem lett jo, mert elfelejtettem készülni ra... Akkora egy szerencsétlenség vagyok, igaz?".
Személy szerint átlagos lany vagyok. Szerintem vonzó, ha egy fiu olyan "férfias", aki nem szomorkodik, merészen néz szembe a dolgokkal. DE! Az is az, ha egy fiu érzékeny... Bár sokan nem igy gondoljak, szerintem igenis fontos, hogy valaki ne valami érzelemmentes terminator legyen. Hosszútávon az a fontos, nem az, hogy mennyire "keménygyerek" valaki. Persze van egy határ. Aki folyton vinnyog mindenért, es allandoan azt taglalja, hogy meg sem érdemel, mert túl jo vagyok hozza, pedig csak egy szerencsétlen senki a világból, az mar azért valljuk be: irritáló. Legyen önbizalma, ha nem is kőből van a szíve, es EZ az, amit a lányok elvárnak, nem pedig az, hogy kemény srác legyen valaki.
Panaszkodni mindenkinek lehet. De csak mértékkel. Amit meg leírtál, inkább a lányok azok, akik hülyén viselkednek, nem te. Ok meg nem tanultak meg értékelni az ilyen fiukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!