Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok hozzám illő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok hozzám illő lányt? Hogy változtassak?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy szeretném már megtalálni azt a lányt, aki hozzám illik és aki rám vágyik! Csak az életem most jó pár évig nem engedi ezt (szerintem)! A suli, ahova járok, ott felsőbb éves lányok vannak, 2-3 számban, valamint egy nap, csak egyszer utazom egy buszon! A suli utáni időt, otthon töltöm tanulással! A busz általában reggel tele van, de soha nem látok lányokat, vagy olyan lányt aki megfogna is egy kicsit is...még rosszabb, hogy senki nem érdeklődik felém...

Eljárni szórakozóhelyekre nem szoktam, mert nem szeretem és a barátaim meg nem jönnek...de nem is bánom mert nagy részük egy éjszakás lányokat keresnek! Na most, nekem semmi szükségem erre, így egymagam vagyok... Felmerül a kérdés, hogy rossz családi hátérrel, és ezek életbeli gondokkal, hogy lehet ismerkedni, mit kellene változtatnom, hogy lássak lányokat is! az életben mindig a lányok társaságát kerestem általánosban is és most is, ha lenne lehetőségem! És most nagyon hiányzik nekem a lányok társasága, de nem tudok csinálni semmit már! Mit tehetnék? Elmennék én fesztiválokra, meg emberek közelébe, de egyedül nem fogok, és nincs kivel! Innentől kezdve el van rontva az életem? Vagy, mi a megoldás? Fél éve, keresem, hogy hogy tudnék kijutni a kapun és azóta nem változott semmi! Mindig rohamszerűen visszajönnek a rossz érzéseim a múltból, a szakításból és mindig ott vagyok, hogy szerencsétlennek érzem magam, mert mindenki boldog a csajával, csak éppen én vagyok, az akinek egy két barátja van akivel jól érzi magát és barátnője meg nincs! Még is hogy változtassak és mit? Miért nem látok lányokat?

Légyszíves írjatok tanácsokat, hogy mit tudnék változtatni az életemben és hogy megtaláljam, azt a lányt aki rám vágyik :/ Nincs ötletem már, és nagyon szomorú vagyok, hogy ide jutottam a nagy boldogságból! :( 16F

Köszönöm előre is a válaszokat!

2017. szept. 24. 09:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És eléggé szégyellem,hogy a fővárosban ezzel szenvedek...de ez van...
2017. szept. 24. 13:24
 12/20 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem mondtam hogy csak tömeglányok vannak hanem hogy sanszos hogy tömeglányokat fog megismerni. Abban igazad van, hogy tényleg vannak olyan szórakozóhelyek ahol értelmesebb emberek megfordulnak, na ha tudsz ilyet kérdező akkor oda menj el!
2017. szept. 24. 14:39
 13/20 A kérdező kommentje:
1-es nem tudok, de ha tudnék sem mennék, mert nem vagyok ilyen típus...visszahúzódó csendes vagyok.. szeretem a csendet...várni fogok arra a pillanatra, amikor meglátom a lányt...ez az én típusomnak a megfelelő út. De köszönöm, hogy próbáltok segíteni, ez is nagyon hasznos ;)
2017. szept. 24. 14:46
 14/20 anonim válasza:
Értem. :) Szorítunk, hogy megtaláld a számodra tökéletest.
2017. szept. 24. 20:26
 15/20 anonim válasza:
Még 16vagy sodorhat az êlet olyan helyre ahol olyan lányt talàlsz magadnak amilyet mindíg is szeretnél.:)
2017. szept. 24. 20:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szép gondoltatokat! így lesz és kitartok!
2017. szept. 25. 06:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Pfft. Ne foglalkozz ezzel annyira.

Nekem a matek, orosz, magyar tanulás után levetem magam a gép elé kb. 3 órára. Azt ennyi. Meg dolgozom. Olyan nagyon nem is érek rá ezen gondolkozni, nem is akarok, max a buszon.

A párkeresésen kívül megvan a magam élete, pénzt gyűjtök a jövendőbeli suzuki swiftemre, találkozom néha az ismerőseimmel stb.

Ettől függetlenül én is szeretnék valakit, de nekem a nemtörődömségemen felül van még egy problémám... Nem is tudom, hogy mi is lenne egy kapcsolatban? Én egyáltalán nem vagyok az a nagyon tökéletes ember, csúnyán beszélek sokszor (felba*ódom viszonylag könnyen, másképp meg nem igazán tudom csökkenteni a feszültséget), rendetlen vagyok stb... xd

"a szakításból" Ezek szerint volt kapcsolatod. Akkor annyira nem vagy még szerencsétlen ilyen téren, mint én.

Felvázolom, hogy mi van.

Vagyok én, és az osztálytársam.

Én nem próbálkozom mostanában a lányoknál, kb. 20 sikertelen kezdeményezés, és néhány beszólás ill. rossz tapasztalat után letojom. Nem is nagyon jövök be úgy alapjáraton szinte senkinek. Ok.

Az osztálytársam.. Hasonlít rám, okos, ambíciózus, művelt stb. Jó beszélgetőpartner, jó szíve van (szerintem).

A suliban rengeteg lánnyal próbál/próbált valamilyen szinten kapcsolatot létesíteni (a suliba együtt sétától a randiig. Gondolom.). Nem jött össze neki, le se tojják. Pedig egész nagy erőfeszítéseket tett a csajozás megvalósításába. Őt miért csak a friendzoneba teszik? Miért? Nincs meg a vonzalom? Bezzeg ahhoz a fiúhoz vonzódik a (tényleg) csinos lány, aki: a haja, mint az ő semberé; bukdácsol; semmi elképzelése nincs az életről; hangos, hiperaktív. Heh...

Tudod, ez szerintem nem a te/én/mi hibánk kérdező. Lehetnék én pl body builder, vagy bmw-s fószer, ha úgy, ahogy vagyok nem tetszem a lánynak, akkor veszett az ügy. Így, 8 kg felesleggel (kb), érdekes humorral, néminemű cinikussággal, rendetlenséggel (stb) együtt. Csak egy társért nem leszek Jézus Krisztus. Nem?

Nagyon sok csaj teljesen el van szállva magától (és ezt nem bántásból mondom). Személyes példa.

A legidősebb unokatesóm (6 éves lány) szét van kényeztetve, értsd: angolra jár, táncra, sakkra, talán korcsolyára(?), stb... Egyébként valóban okos alapjáraton is, és jó emberanyag is. De el van b*va. Belé van sulykolva, h ő az okos, a csodaszép, a hercegnő..

Kb. 3-4 éve úgy szokták volt keltegetni a szüleik, hogy "Királylááány..." ... Ha az óvónő mond rá valami rosszat, a nagynéném már ugrik, és védi, holott sokszor az óvónőnek van igaza...

Na, ez egy 6 éves kislány. Képzeld el 10 év múlva. Ok, valóban szép lesz. De milyen lesz a jelleme akkor? Arra fog épülni az élete, hogy ő milyen okos, és szép? Valószínű (leszögezem, valóban nem hülye! Van a fejében anyag!). Csak a baj az, hogy a kortárs lányok között látom, ezek a tulajdonságok (szép, okos) már most szertefoszlottak. Sokuk hülye, nem tud semmit, persze mindegyik ki akar menni külföldre, holott angolul alig makognak. Igen, elismerem, nehéz úgy tanulnia az embernek, hogy ha pl menstruál.. Meg én (szerencsére) egész gyorsan meg tudom tanulni az anyagot, jó nyelvérzékem van (most kezdtem a 3. idegen nyelvet, az oroszt), de pl az irodalmat én is tudom vmennyire, miközben utálom, nem értem, hülyeségnek tartom.

Fontosnak tartom elmondani, hogy egyáltalán nem vagyok hímsoviniszta, ha valakinek úgy tűnne az írásomból, nagy álmom egy olyasvalaki lány, aki... akinek vannak céljai, szép arccal, barna hajjal, kék(vagy szép) szemekkel... Kb. 2 ilyet láttam, sajnos mindkettővel elb*tam a kapcsolatfelvételt. Egyiknek alapjábevéve nem jöttem be, másiknak meg szerintem igen, de mindegy is.. :/

Bocs a hosszú szövegért, remélem valaki végigolvassa, amit idebüfögtem (kb 20 perc alatt írtam meg. :s), és esetleg reagál is rá valaki.

17f

2017. szept. 25. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja, illetve ami még eszembe jutott...

Egy-egy nem besikerült próbálkozást egy bizonyos lánynál fogj fel úgy, mintha lekéstél volna egy metrót.

Nem az az utolsó esélyed, és ki tudja, lehet, hogy az a metró balesetezik.. vagy kigyullad (értsd: félresiklik a kapcsolat, és megint szenvedni fogsz).

Sok sikert. :)

2017. szept. 25. 22:18
 19/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, és rögtön eszembe jutott valami. 16 évesen nem dolgozom még teljesen igazán, de nekem is van egy ilyenfajta életem...egy éve még csak a suliba jártam és most ebben az évemben, minden nap kell valahova menni közösségi szolgálatot vagy külsős cégekhez mennem. És ennek azért is örülök, mert egyedül nem szerettem elkóricálni az iskolától távolabbra, de így már kötelezettségtől bátrabb vagyok. Szóval nekem ezzel az eddigi unalmas napjaim kiegészítődtek...igen én nekem is csak a buszon vagy a szünetekben van időm gondolkodni a lányokon...de már tudom, hogy ki kell nekem is várnom, hogy megtaláljon. A régi barátnőm is csak az osztálytársam volt és nagyon jól megvoltunk ...

Úgy, hogy az lesz a legokosabb, ha most türelmes leszek és tanulok és egyszer majd úgy is sikerülni fog! Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2017. szept. 26. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:

#19 helyes döntés, és úgy legyen, ahogy írtad!

2017. szept. 26. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!