Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondjak neki, ha leszólítom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, ha leszólítom?

Figyelt kérdés

A buszmegállóban szokott állni egy lány, mindig egyedül, és végig egyedül utazik, de valami eszméletlenül gyönyörű, és a kisugárzása is nagyon tetszik. Arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy akar-e velem/velünk (néha ismerősökkel együtt megyünk iskolába) utazni, hogy ne unatkozzunk. Ez önmagában nem tudom, hogy jó ötlet-e, és ha mégis, akkor nem tudom, hogy pontosan mit és milyen hangsúllyal mondjak... félek, hogy ha izgulva megyek oda, akkor megijed vagy gyökérnek néz (nem szoktam izgulni lányok miatt, de vele valamiért erre gondolok), ha meg túl bátran közeledek, akkor bunkónak (ilyen sem szoktam lenni :D).

Lányok, ti minek örülnétek, ha milyen stílusban menne oda egy fiú? Kell-e valamilyen különleges indítószöveg?

A lány visszahúzódónak, csendesnek tűnik, és maximum a gondolkodásban zavarnám, mivel út közben se nem hallgat zenét, se nem olvas, se semmi. :D

2017. szept. 15. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy nagyon jo otlet en legalabbis ha nem neznel ki kb.20 evvel idosebbnek nalam. Siman belemennek. Szerintem add magad nekem szemely szerint a magabiztos jobban tetszene. Mellesleg ha igy odamesz egy lanyhoz lehet visszahugodo is de ugy is azt fogja gondolni hogy kismillioszor megcsinaltad mar ezt
2017. szept. 15. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam szinte mindegy mit mond a srác, a lényeg, hogy oda mert jönni. Szóval szerintem nyugodtan menj oda hozzá, mondd amit szeretnél, add magadat, és ha a lány nem egy bunkó, akkor tuti nem utasít vissza. Ha mégis, azt is kedvesen teszi. Ha meg bunkó, akkor jobb is, hogy visszautasít, nem veszítesz vele sokat. Sok sikert!
2017. szept. 15. 20:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! <3 Mindenképp megpróbálom, mert tényleg nem mindennapi amit előhoz belőlem mikor meglátom és nagyon bánnám ha nem tenném. De még szívesen fogadnék válaszokat, mert kell egy kis önbizalom boost előtte. :D

Oh még annyit kérdeznék, hogy akkor menjek oda mikor ismerősökkel vagyok, vagy egyedül? Szerintem jobb egyedül, személyesebb, de jobban is félnék, szóval nagyon vacilálok. :D

2017. szept. 15. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyedül
2017. szept. 15. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!