Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, ha leszólítom?
A buszmegállóban szokott állni egy lány, mindig egyedül, és végig egyedül utazik, de valami eszméletlenül gyönyörű, és a kisugárzása is nagyon tetszik. Arra gondoltam, hogy megkérdezem tőle, hogy akar-e velem/velünk (néha ismerősökkel együtt megyünk iskolába) utazni, hogy ne unatkozzunk. Ez önmagában nem tudom, hogy jó ötlet-e, és ha mégis, akkor nem tudom, hogy pontosan mit és milyen hangsúllyal mondjak... félek, hogy ha izgulva megyek oda, akkor megijed vagy gyökérnek néz (nem szoktam izgulni lányok miatt, de vele valamiért erre gondolok), ha meg túl bátran közeledek, akkor bunkónak (ilyen sem szoktam lenni :D).
Lányok, ti minek örülnétek, ha milyen stílusban menne oda egy fiú? Kell-e valamilyen különleges indítószöveg?
A lány visszahúzódónak, csendesnek tűnik, és maximum a gondolkodásban zavarnám, mivel út közben se nem hallgat zenét, se nem olvas, se semmi. :D
Köszönöm a válaszokat! <3 Mindenképp megpróbálom, mert tényleg nem mindennapi amit előhoz belőlem mikor meglátom és nagyon bánnám ha nem tenném. De még szívesen fogadnék válaszokat, mert kell egy kis önbizalom boost előtte. :D
Oh még annyit kérdeznék, hogy akkor menjek oda mikor ismerősökkel vagyok, vagy egyedül? Szerintem jobb egyedül, személyesebb, de jobban is félnék, szóval nagyon vacilálok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!