Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak arra ha egy lány bunkó velem ha leszólítom?
Ha leszólítok egy lányt és ő bunkó velem, pedig én illedelmes voltam és pl. ilyet mond hogy "ilyen fejjel mit akarsz?" akkor hogyan reagáljak?Mivel vágjak vissza?
(Nincs semmi baj a külsőmmel, csak példának írtam a fejes dolgot:D)
egy darabot a husodbol, amit aztan megetetek a kutyammal :D
hugom is eleg bunkon beszel velem, akarmit kerdezek, paraszt modjara valaszol. tole eltanulom, hogy igenis vissza kell szolni ha olyan a helyzet, pedig en egy alszent gyerek vagyok:D
Szerintem nem kell bunkónak lenni vele. Ha akarsz valami frappáns választ, akkor elsütheted ezt:
"Már semmit. Köszönöm, hogy most derült ki, milyen vagy, és nem később".
23:16 megoldasa teljesen jo :) Nekem nagyon tetszik. Ha finoman lek.rvaanyazod, akkor fordult a kocka. Csak arra vigyazz, hogy ne idegesen mondd, hanem teljesen lazan. Ha latja rajtad, hogy megsertodtel/felb.szodtal, akkor o nyert.
RJ 19/F
Az anyázás mindig jó revans :)
Ha kiröhög, mond, hogy anyu bezzeg nem röhögött :) vagy valami.
Sajnos régi népi megfigyelés (részben saját is), hogy egyes csajok addig lenéznek és bunkóak veled, amíg el nem küldöd őket a jó ku.. anyjukba. Sajnos!
Ez így működik. Utána, varázsütés, és hipp hopp, tesznek feléd egy kedves gesztust, vagy megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!