Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak arra ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak arra ha egy lány bunkó velem ha leszólítom?

Figyelt kérdés

Ha leszólítok egy lányt és ő bunkó velem, pedig én illedelmes voltam és pl. ilyet mond hogy "ilyen fejjel mit akarsz?" akkor hogyan reagáljak?Mivel vágjak vissza?

(Nincs semmi baj a külsőmmel, csak példának írtam a fejes dolgot:D)

2010. jan. 30. 20:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem el kéne fogadnod, hogy nem vagy egy dzsigoló (mindenkinek más az izlése),és elég sokan utálják amikor vadidegenek szólitgatják le őket az utcán... Pl. én is. Ha ezt nem tudod elfogadni, ismerkedj máshogy.
2010. jan. 31. 17:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Hogy?Ne mondd már meg mit csináljak légyszíves!

A férfinek kell kezdeményezni így muszáj leszólítani titeket ha egyszer soha nem kezdeményeztek senkinél.

2010. jan. 31. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!