Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszenek a csajoknak a pilóták? Ezt azért kérdezem mert 20 éves vagyok, kint élek Hamburgban, és ennyi idősen már egy Airbus A350-es kapitánya vagyok.
20 évesen nem lehetsz kapitány te idióta....
Kicsit olvass utána te Bu-zi,
15&16 éves csajok talán elhiszik de ennyi ...
Németországban kicsit mások a szabályok, csöndesen jegyzem meg....Ott a másodpilótát is kapitánynak hívják, az igazi kapitány pedig a ,,nagy" kapitány,szóval lehetséges...aki nem néz utána a német szabájoknak, az ne sértegessen. Elismerem abban hibás vagyok, hogy nem fogalmaztam meg rendesen a kérdést.
És még hozzátenném:
Mondat közben nem írunk nagy betűvel.
Szóval ne írj sértő kifejezéseket hülyén.
Nem tudom, egy pilóta iszonyú okos és művelt (mindenből ötösre érettségiznek) de ilyen helyesírási hibával...
Egyébként, hogy lehet az, hogy már 20 évesen ott vagy a pilótafülkébe? Ennyi idő alatt már gyakorlathoz jutottál a suliba?
itt van hogy miknek kell megfelelni, hogy az ember ATP (airline transport pilot - a legmagasabb elerheto fokotzat) legyen.
Ilyen mentalitassal es helyesirassal kizartnak tartom, hogy a kerdezo ezt mind teljesitette:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!