Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy lány aki tetszik ,és talán bejövök neki én is ,de nem tudom , ha odamennék hozzá ,hogy mit mondjak? Tudnátok segíteni? :/ 15/f Ja és köszönöm a válaszokat. :)
2017. aug. 16. 20:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Hivd el randira, vagy ha abban nem vagy biztos akkor csak menj oda haverkodni, hogy pl Szia, szimpatikud vagy, van kedved esetleg beszelgetni vagy valami?
2017. aug. 16. 20:47
 2/20 A kérdező kommentje:
Hali, általába a strandon szokott lenni ,1 hete láttam először ,meg teganp, és eggyáltalán nem ismerem és szerintem idősebb is tőlem 1 évvel minimum ,és akkor is ugyanezt tegyem? Köszi a választ :).
2017. aug. 17. 11:22
 3/20 anonim ***** válasza:

Igen, nyugodtan menj oda, kérdezd meg van e kedve inni valamit, vagy úszni egyet vagy simán beszélgetni.

Pl, hogy már tegnap is láttalak itt, és szimpatikus vagy, van kedved beszélgetni?

Csak bátran, elvégre mi a legrosszabb? Az hogy azt mondja hogy nincs kedve.. Nem gáz, főleg ha előtte mondjuk azt mondod hogy, pl. haverjaim nem tudtak ma jönni, és unatkozom, nincs kedved... beszélgetni/inni valamit stb

Hajrá :)

(Első, 17/L)

2017. aug. 17. 15:02
 4/20 A kérdező kommentje:
De pont ,hogy fognak jönni a heverjaim is a strandra ,mert velük szoktam meni :/ .
2017. aug. 17. 20:24
 5/20 anonim ***** válasza:
Akkor ha egyedül van kérdezd meg hogy láttad hogy egyedül van, nincs e kedve csatlakozni hozzátok.
2017. aug. 17. 20:32
 6/20 A kérdező kommentje:
De nem szokott egyedül lenni :(
2017. aug. 17. 20:59
 7/20 anonim ***** válasza:

Na, akkor még jobb.

Fogod a barátaidat, odamentek hogy Hali, nincs kedvetek együtt lógni? Csapjunk egy közös partikát :D Jó mondjuk inkább ne a partika szót mondd :DD

2017. aug. 17. 21:06
 8/20 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit kérdeznék,hogy ,hogy jöjjek rá,hogy bejövök neki? Mielőtt odamennék hozzá. Ja és köszi ,hogy ilyen segítőkész voltál :)
2017. aug. 17. 21:11
 9/20 anonim ***** válasza:

Semmi :)

Az a gond hogy előtte nem nagyon tudsz rájönni.. De próbáld meg elkapni a tekintetét, abból le lehet szűrni valamennyire. Ha elmosolyodik, akkor 100% de ha nem, akkor is simán lehet :) De rizikó-faktor sajnos mindig van :/

2017. aug. 17. 21:17
 10/20 A kérdező kommentje:
Annyit vettem észre ,hogy vagy 2-szer felém nézett :D
2017. aug. 17. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!