Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam, vagy miez?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy lány aki tetszik nekem, kezdeményeztem is nála a mosolyt, majd ő is úgyanezt tette velem. Napi szinten be járok oda a pékségben ami pár hete nyílt. Néha ha bemegyek látom rá mosolygok majd ő is. Ma vettem a bátorságot, mondtam neki hogy szép vagy. És hogy hány éves vagy. Ő halk szavuan azt mondta (nem szeretnem elmondani. Leszegezte a fejet majd elpirult talán zavarba vagy elszomorodott nem tudom. Majd ki mentem. Ezzel vmegbánthattam, rosszat csináltam? Vagy azért csinálta az elpirulást stb. Mert tetszem neki stb. Zavarba hoztam? Vagy szerelmes belém. Lécci értelmes választ. A helyesirasert bocsi telorol irok.

2017. szept. 12. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
lehet azert nem mondja el, mert akk9r megkerdezned, higy miert nincs suliban. lehet kirugtak, mert diler :D
2017. szept. 13. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!