Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy megbántottam?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik(egy suliban járunk) de soha semmi jelet nem adtam neki erre viszont egyik nap áthívott filmezni amit el kellett utasítsak mert fontos dolgom volt, utána való héten nem nézett rám és még csendesebb volt mint eddig, egyébként is elég visszahúzódó (velem ellentétben).2017. jún. 18. 17:22
1/11 anonim válasza:
Szerintem megbantottad. Akaratlanul persze. Lehet azt gondolja, hogy nem tetszik neked. Szerintem beszélgess vele és hívd el valahova. Hátha. ☺
2/11 anonim válasza:
Ja (elozo vagyok) es lehet hogy nem mer ezekutan kezdemenyezni mivel visszahuzodo gondolom félénk. Beszelj te vele
3/11 tamas2000 válasza:
Az elozo jol mondja hivd el es mond meg neki hogy sajnalod hogy multkot nemet mondtal de elfoglalt voltal, es most szeretned vele tolteni az idot es huvd el valahova. Minden oke lesz nyugi.
5/11 anonim válasza:
Szerintem rosszul esett neki hogy nem voltál vele, úgyhogy én a helyedben elhivnam valahova
6/11 anonim válasza:
Rosszul esett neki, hogy elutasitottad. Mégis ő kezdeményezett. Most te kezdeményezz neki!!!!
7/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek hová hívjam? Filmezni? Egyáltalán kettesbe legyek vele vagy olyan helyre ahol többen vannak?
2017. jún. 18. 19:00
8/11 anonim válasza:
Ha tényleg olyan visszahúzódó, akkor nagy dolog volt tőle, hogy ezt meg merte lépni. Nem akkora nagy dolog, hogy nem értél rá. Menj oda hozzá, hogy sajnálom hogy a múltkor nem jött össze, de programok volt. Most viszont ha gondolja, szívesen töltenék vele időt. Aztán sok sikert :) ;)
9/11 anonim válasza:
Soha semmi jelet nem adtál neki hogy elhívjon filmezni, akkor miért akarsz vele filmezni, és egyből elmennél nála, ez kicsit furcsa.
10/11 pptomi válasza:
Azt mondod, hogy visszahúzódó a srác. Tőle nagy dolog volt, hogy összeszedte a bátorságát és elhívott, de elutasítást kapott. Most már az a kevés önbizalma is szertefoszlott, rád sem mer nézni, hozzád szólni meg pláne.
Ha tetszik, akkor vagy beszélsz vele, vagy egyértelmű jelet adsz neki, amivel bátorítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!