Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha megbantottam es azt mondta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbantottam es azt mondta hogy ne beszeljunk egy ideig akkor most szakitottunk?

Figyelt kérdés
Megbantottam valamivel es azt mondta hogy ha most kellene mondjon valamit az az lenne hogy:vege...nem akar semmit elhamarkodni,gondolkodni szeretne,ne irjunk,majd par nap mupva keres!Eltelt ket nap es folyton a telefonon csungok hogy ire de nem irt,nem is hivott!Ez most azt jelenti hogy vege?igy akart lerazni?(17L es 25 F)

2017. jún. 19. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen.
2017. jún. 19. 09:02
 2/11 anonim válasza:

Nem feltétlenül vége. Attól függ, hogy milyen típus. Ha tényleg szeret akkor gondolkodik, hogy mi van. Ha viszont nem mondja el, hogy mivel bántottad meg és szerinted nem adtál rá okot, akkor viszont benne van a pakliban, hogy le akart rázni.

19/F

2017. jún. 19. 09:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaj micsoda ki hisztis dáma már 17 évesen, az ég óvjon meg az ilyentől...
2017. jún. 19. 09:56
 4/11 anonim ***** válasza:
72%

"(17L es 25 F)"

Ez te vagy?

Melyik feled bántotta meg a másikat?

.

Kértél bocsánatot?

Ha nem, mi alapján várod el bocsánatát?

Ha igen, nincs bocsánat, nincs kapcsolat.

2017. jún. 19. 10:06
 5/11 anonim ***** válasza:
#3-as válaszoló hogy lehetsz ilyen igen 17 éves de nem is ismered és biztos megvan rá az oka.
2017. jún. 19. 10:11
 6/11 anonim ***** válasza:

FOgalmam sincs, ekkora korkülönbséggel mit vártok (a lány kora miatt). Talán tartós párkapcsolatot?

Nem tudom, melyik a sértődött fél, de ha az idősebb, akkor üzenem,hogy így a 30-hoz közelítve a viselkedése a 15-höz közelít.

2017. jún. 19. 10:26
 7/11 A kérdező kommentje:
En a pany vagyok :) en sertettem meg ot egy idiota huzassal!o meg azt mondta h a tettei szerint kellett volna megiteljem hogy szerete es nem hogy probalra tegyem,ezzel megbantottam ot
2017. jún. 19. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban nincs próbatételnek helye!

Te próbára teszed, ő meg megsértődik, mint egy kölyök. Hozzá teszem, valószínűleg jogos a kiakadása, de nem így kell rendezni.

Nem gondolom, hogy ebből házasság szintű komoly kapcsolat lesz.

Először nőjj fel saját magadhoz, aztán keress párt, de a korosztályodban, mert nem vagy te olyan nagylány, hogy egy komoly felnőtt férfi téged nőként kezeljen,

2017. jún. 19. 11:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Aszem ezt megtanultam egy eletre!Annyi h az utobbi idoben kezdett kimaradozni napkozben es este is hogy dolga van es nah...hat kezdett zavarni es kivancsi voltam
2017. jún. 19. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Próbára tetted.

Azaz: kimutattad bizalmatlanságod.

Meg kell tanulnod: a párkapcsolat legfőbb alapja a bizalom és önbizalom. A kettő együtt, külön-külön semmit nem ér!

2017. jún. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!