Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szabadidőparkban, hogy vehetem fel magamra a lányok figyelmét?
Lenne egy kérdésem ,hogy hogyan is vehetem fel magamra a lányok figyelmét ,mert bevallom oda menni nem merek ,de nem csak rám lehetne ezt mondani hanem az egyik barátomra is úgy akartuk csinálni ,hogy ketten oda megyünk és én úgy oda mertem volna menni ,hogy ketten de sajnos ő még úgy sem ,hogy ketten voltunk ,én akkor nem merek ha egyedül vagyok olyan haverom viszont nem nagyon van aki oda jön velem van 1 neki fizetni kel persze 250-300 forintokat de legalább oda jön velem ,de sajnos ő már nem nagyon járkál ki velünk a másik haverom pedig azt mondta ,hogy ő azért nem megy oda mert neki égő és szar érzés ,hogyha flegmák velünk ,ezért nem merek én sem oda menni ez az ami mindig vissza tart én győzködtem ,hogy menjünk oda de ő nem jött,na meg azt a barátomat akit mondtam ,hogy 250-300 forintért oda megy az emberrel 200 forintért meg magába oda megy emberekhez,na én oda küldtem őt két lányhoz ,oda azért nem mentem mert azok közül az egyiket látásból ismertem és szinte mikor egyedül vagyok mindig köszön ,de régen mikor köszöngettek úgy két éve és vissza köszöntem mindig röhögcsélt a legutóbbi alkalommal már nem röhögött ,szóval most ott az a helyzet ,hogy nem tudom el dönteni ,hogy gúnyból köszönget vagy azért mert tetszek neki mert nem is tudom le írni milyen hangnembe köszön na még egyszer oda is jött egy másik barátnőjével váltottunk egy pár szót de sajna 1 perces beszélgetés volt, mind1 a barátomat oda küldtem a másik lánnyal el beszélgettek normálisan aki amúgy meg nagyon jól nézet ki jobban mint az aki nekem köszönget ,de aki köszönget az flegmán oda szólt neki ,hogy menj már innen ,és én ettől vagyok be parázva ,jó bevallom az ember nem foghat ki mindig rendes lányt ,de nem tudhatja senki ,hogy látod ,hogy jól néz ki és ,hogy rendes e vagy flegma sajnos az a baj ,hogy még facen sem nagyon merek rájuk írni legalábbis olyanokra biztos ,hogy nem aki vissza sem igazol ?!
Nos akkor ,hogyan hívhatom fel magamra a lányok figyelmét ,azon kívül ,hogy tetszek neki egy szóval az a csaj miért jöhetett oda hozzám beszélgetni és ,hogy intézhetek el ilyet megint ,hogy valami csaj oda jöjjön hozzám ,és esetleg tudnátok tanácsokat adni ,hogy hogyan győzzem le magamban azt ,hogy bele gondolok ,hogy lehet flegma csajjal futok össze ,és lányok mikor ti egy fiúnak azt mondjátok pl ,hogy menjen onnan vagy flegmáskodtok vele akkor azt miért teszitek ,és miért nem oldjátok meg normálisabban ha nem akartok beszélgetni akkor azt mondjátok neki ,hogy pl ne haragudj sietek vagy valami ilyesmi?????
Bocsi a regényért válaszokat előre is köszönöm ,ha értelmes válaszokat kapok megy a zőld pacsi ,ez itt elvégre a gyakori kérdések már belépsz az az felírás fogad ,amit máshol nem mertél itt megkérdezheted szóval ezért a kérdésért nem kel engem senkinek le nézni vagy gyávának tartani!
Mond miért olyan baromi nehéz odamenni valakihez? 6 tonnás vaslánc van a bokádon és nem tudsz menni? Igen valószínű az első alkalmad mikor beszélned kell egy lánnyal, totál el fogod cseszni.. És? van másik. Elemezgetheted a válaszom de ahelyett hogy trükkökkel próbálkozol legyél már férfi. Menny oda kiskutyával ha más nem mit bánom én már azt is, megsimogatja azt lehet beszélni vele.
L: De ari kutya
Te: Szeretnéd megsimogatni?
L: Persze
Te: Hogy hívnak?
L: Józskapistabélagéza
Te: Ferike vagyok sűrűn járok ide, szoktalak téged is itt látni. Szereted ezt a helyet?
L: Persze, szeretek ide járni mert....
Ilyen qva egyszerű azt össze hoztam neked 2 perc alatt. Szerinted nem hasonlóképp fog zajlani? Miért? Nem beszél a csaj magyarul? Vagy dadogsz ha szép lányt látsz? Vagy magad alá pisilsz.. könyörgöm ne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!