Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felhívni a figyelmét? Mit kéne tennem?
Én még egyszer megpróbálnék személyesen hozzá közeledni.
Másrészt az első válaszában van valami. Tudom,a pasik szokása,hogy magukat mutogatják,hogy miben jók és ezzel szeretik lenyűgözni a lányokat. Viszont van akinek ez kifejezetten taszító dolog. Én sem szeretem. Főleg amikor úgy vagyok a sráccal,hogy nem is tetszik de nem mondanék rögtön nemet.Ilyenkor elvárom,hogy normális legyen velem és ne rögtön bumm a közepébe magáról és a terveiről.Hanem kérdezzen meg engem,hogy velem mi van,mit szeretnék.
Ha nekem nagyon tetszene egy srác,akivel beszélgettem,akkor tuti nem lenne olyan,hogy 2 hetet várok,hogy megnézzem az üzenetét. Ha regényeket írtál és az se érdekelte,akkor valószínű nem vagy az esete. Ez az egyik legkönnyebb lerázási praktika...
A személyes találkozást viszont nem lehet kikerülni.Lehet azért is írta,hogy örülne ha odamennél,mert biztos előfordult,hogy csak nézted a busz másik végéből egyértelműen,hogy észrevetted.
Próbáld meg még egyszer,kevesebb egóval,csak ráfigyelve. És figyeld a gesztusait,ne legyél túlságosan rámenős.
Egy gyakorin való kérdésben is sikerült megemlítened a kocsidat, azt hogy híres vagy, azt hogy csodálkozott biztos hogy egy ilyen "híres" ember beszél vele- mintha megtisztelnéd komolyan. Nem csak kis egóról van szó.
Ez olyan mint amikor a kamasz lányok kiírják hogy hány százezerért kaptak ajándékot a szülőktől és tulajdonképpen nincs kérdés csak azért vannak itt mert a környezetüknek már elege van a fényezésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!