Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel egy csaj figyelmét?
Mégis mi a bajod a válaszommal kedves utolsó??
Annyira bírom a magad fajta ocsm*ny egyedeket, akik azzal töltik az idejüket, hogy a képernyő mögül trollkodnak névtelenül, de a valóságban pedig csak egy antiszoc p*csök, akik mindig behúzzák a farkukat, ha valaki beszól nekik.
Bravó, ügyes vagy! Az intelligenciád a nullához közelít. De azért köszi, már rég találkoztam olyannal, mint te, ma még úgysem röhögtem egy jót.
Mellesleg máskor ne névtelen üzeneten keresztül próbálkozz lányoknál, mert gáz, ebből is látszik, hogy ott lent már nincs, aminek kellene lenni, éppen mint az intelligenciád.
Hasznos időtöltést! ;)
nemén próbálom minden fiúnál benyalni magam kicsi :)
és teis tudod hogy ki az a veréb akiről neked fotót küldtem, és az nem én vagyok:DD
Bocsi, de összetévesztettél vkivel, és sajnálom, de nem néztem meg azt a képet,amit küldtél. sőt ki is töröltem az üzenetedet. Keresd tovább Mariannt, vagy Mariat. Ezt egy kicsit benézted.
Mégis miért akarnák itt akárkit is megismerni, ha a valóságban ismerek egy tökéletest. Nehogy azt higgyétek már, hogy a gép mögül felértek egy hús-vér fiúval. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!