Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam fel magamra egy lánynak a figyelmét? Mik azok a jelek, amivel közölni tudnám, hogy bejön nekem?
Még elég tapasztalatlan vagyok az udvarlás területén,jó lenne,ha ellátnátok néhány tanáccsal. :)És mik azok a jelek,ha TÉNYLEG bejövök a csajnak ?
A tanácsokat előre is köszönöm ! :)
18/F
Igyekszem azokat írni, amik nekünk, lányoknak tetszik és imponál: :)
-Nézz mindig a szemébe, néha akár az ajkaira.
-Ha vele beszélsz, mosolyogj és légy boldog, különben a lány félreértheti.
-Hagyd szóhoz jutni, de ne csak ő beszéljen. Hidd el, érdekelni fogja a véleményed.
-Érj hozzá "véletlenül". Szörnyen aranyos dolog tud lenni.. :)
-Mondj szép dolgokat neki. Nem tudom hogy mennyire szeretnéd vele éreztetni hogy bejön, úgyhogy ez már rajtad múlik hogy hogyan bókolsz neki.
-Légy bátor, ne félj éreztetni vele hogy te éppen udvarolsz...
Hidd el, ha ezeket beveted, nyert ügyed lesz a lánynál. (Remélem)
Az pedig, hogy bejösz e a lánynak csak te tudhatod. Nem ismerjük, nem tudjuk hogyan viselkedik veled... De lényegében ugyanazokat csinálhatja (nem feltétlen) amiket leírtam.
Sok szerencsét, remélem sikerrel jársz :) 17/L
"Azt elfelejtettem,hogy TROLLOK KÍMÉLJENEK ! Köszi :)"
Na jó, akkor fordítsuk komolyra a szót. Neked nem az a dolgod, hogy felhívd magadra a figyelmet. Az a csajok dolga. Neked az a feladatod, hogy elvarázsold a csajt. Hogy elvedd az eszét. Hogy elhitesd vele, hogy te vagy az egyetlen fiú széles e világon, akinek az udvarlását érdemes elfogadnia.
#5 Miert csinalna azzal bohocot magabol h udvarol egy lanynak?????
Inkabb utasitsa vissza ugy a lany h o megprobalta, mintha megse probalta volna amugy meg nagyobb az eselye h orommel fogodja minthogy visszautasitja
1-es vagyok és szerintem is nagyon fontos amit Miquel írt :)
És inkább próbáld meg, mert aztán bánni fogod!
El igen, tényleg szeretjük a pulcsis fiúkat :D
#5: 1.Ismered a csajt?
2.Vagy esetleg te vagy ő ?
3.Belelátsz a fejébe ?
Nos,ne csak a negatív dolgot írd le,nem is válaszoltál arra,amit kérdeztem...
Miért csinálnék magamból bohócot ?
Ha nem sikerül,legalább megpróbáltam,mint ahogy írta itt valaki.
Köszönöm szépen Miquelnek és a többieknek is a tanácsokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!