Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenki lenéz, akkor, hogy lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Mindenki lenéz, utál és megvet. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam. De ahhoz meg gyáva vagyok...
17/F
2017. aug. 26. 19:02
11/16 anonim válasza:
Kezdj el kondizni es jarj kuzdosportra. Hidd el, tisztelni es felni fognak utana ;) fajni fog, de a tiszteletnek ara van. Zold foltokon es izomlazon at vezet az ut :D (100%mukodik)
12/16 anonim válasza:
Elozo vagyok... Es ha lesz baratnod, aki nem a banyarem verseny elsohelyezettje es kozonseg dijazottja valahogy meg is kell vedened. Persze utana meg jobban ki fognak rohogni, hogy "ez kondiba? Chhh" de legyen a motivaciod, hogy megmutasd nekik, ki az ur a haznal
13/16 anonim válasza:
Gondolom nem budapesti vagy, de ha mrgis akkor en tudok egy nagyon jo kickboxos termet, irj ha erdekel, mert a kuzdospprt magabiztosaagot is ad, es ha mar latszik rajtad hogy nem felsz toluk mar 10/5 esetben inkabb otthagynak a maradek 5re meg megtanulsz bunyozni :)
17L
14/16 A kérdező kommentje:
Vidéki vagyok.
2017. aug. 29. 17:20
15/16 anonim válasza:
Ohh, akkor semmi, ne haragudj :/
16/16 anonim válasza:
Videken meg olcsobb :D annal jobb. A sajat varosomban a kondi 5000 egy hora, pesten 18😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!