Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindenki lenéz, akkor,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenki lenéz, akkor, hogy lesz barátnőm?

Figyelt kérdés

Mindenki lenéz, utál és megvet. Már az öngyilkosságon is gondolkodtam. De ahhoz meg gyáva vagyok...

17/F

2017. aug. 26. 19:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Először is nincs értelme öngyilkosnak lenni!!

Másodszor miért vetnek meg?

2017. aug. 26. 19:12
 2/16 anonim válasza:
33%
Nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki!
2017. aug. 26. 19:14
 3/16 anonim válasza:
100%
Dehogy utál mindenki, ne beszélj már butaságokat . Legyél magabíztos , legyen önbizalmad , és ha magad elfogadod amilyen vagy , mások is jobb szemmel fognak rádnézni. Egyszer te is megtalálod azt a lányt aki szeretni fog . Nem attól lesz valakinek barátnője , mert mások utálják. Le kell őket sz@rni , ne érdekeljen téged más véleménye . Gondolj bele , 1 életünk van . Az nem élet ha mindig másoknak akarunk megfelelni , és elmondom neked , hogy sosem fogsz tudni mindenkinek megfelelni. Mindig lesznek olyanok aki lenéznek , de te nézz fel , fel a fejjel és ne foglalkozz másokkal . 17 éves vagy , még nagyon sok minden változni fog , vele együtt te is, és pár év múlva csak nevetni fogsz , hogy milyen butagyerek voltál , hogy ilyesmiken agyalsz :D . És képzeld , én nem utállak :) . És ezt az öngyilkosságos hülyeséget meg azonnal felejtsd el . 19\L
2017. aug. 26. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szerintem nem létezik, hogy egy embert mindenki utáljon... Valószínűleg csak idióta emberekkel vagy körülvéve, akik nem tudják/akarják elfogadni a te személyiségedet/külsődet/viselkedésedet stb. Bár, úgy könnyebb lenne átlátni a helyzetet, ha esetleg írnál valami konkrétumot, hogy hogyan fejezik az utálatukat, megvetésüket feléd.
2017. aug. 26. 19:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Szivatások, verések, facebook feltörése, kigúnyolás, stb. Ilyen egy átlagos napon a suliban.
2017. aug. 26. 20:14
 6/16 anonim ***** válasza:
Pontosan azt akartam irni, mint az elso.
2017. aug. 26. 20:44
 7/16 anonim ***** válasza:

De mièrt csinálják?Mert csak ùgy szerintem nem.

Szülőkkel beszèlni ès másik iskola.

Ha verekedne elèg a legnagyobbat leütni.

Viccet fèlre tève.

Másik iskola

2017. aug. 26. 20:52
 8/16 A kérdező kommentje:
Anyuék nem akarnak átíratni, mert ez a legközelebbi gimnázium, ha másikba mennék, akkor koliba kéne laknom. Az ipariba, meg a szakközépbe rosszabb a helyzet.
2017. aug. 26. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Két tanácsok adok.

A tech:

Kétlépcsős azonosítás ami azt jelenti ha valaki belép akkor a telefonodra SMS kapsz egy kódót,és csak akkor tud belépni ha beírja a kódot.

A verés:

Kezdj el gyúrni és menj közdő sportra.

Ha ők kezdték és ők ütnek elsőnek onnantól önvédelem.

Az 5-ből 3-nak csak a szája nagy.

Ha a két "nagykutya" kiesett onnantól K.O.-val nyertél.

2017. aug. 27. 16:17
 10/16 anonim ***** válasza:

Én vagyok a #9-es.

Nem félni hanem szembe nézni kell.Azért csesztetnek mert van kit.

Ha hagyod magad ki esel,és elestél.

"Ez az élet soha nem volt hamis"

Olyan szar nincs amiből nem lehetne felállni

A kétlépcsős azonosítás ingyenes.

A kondibérlet havonta 5000 Forint.

A küzdő sport havi 10000 Forint.

Egy év alatt helyre tudod az életed hozni,ha most ki költekezed magad.

2017. aug. 27. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!