Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak be? 16/f

Figyelt kérdés

az lenne a problémám hogy már kéne egy barátnő de elég félénk vagyok és nem hiszem hogy lenne elég bátorságom csak úgy leszólítani valakit mit tanácsolnátok?

esetleg ha valaki gondolja itt is írhat

2017. aug. 25. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy hogyan, hanem az, hogy minek?

Mondjuk sikerülne, jó. És? Utána? És azután? És azután? Mi értelme lenne? Mit vársz az egésztől? A kirakatba kéne a lány? Vagy mire? És ha megadná, amit akarsz? Akkor mi lenne utána? És azután?

2017. aug. 25. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
én is 16/f vagyok 1 a lényeg hogy ne legyél félénk.. én is az voltam. de tapasztalok által muszáj egy olyan embernek lennem hogy folyton aktív vagyok és mindig én kérdezem a lányt hogy mi újság.. hány éves vagy... sokat kérdezek tőle és beszélek folyton... ilyenkor a lány is "fel enged" lel.. és ő is fog kérdezni..(de persze figyelj rá is ne hogy el kezd idegesíteni a sok kérdéstől/mástól xd) ha jót beszélgettek és meg vagytok együtt akkor tádám xd. szóval röviden: a félénk vagy és ezt észre veszi a lány akkor.. már le néz téged ugyan is vagy unalmas vagy számára vagy mit tudom én... De ha aktív vagy / vicces vagy.. jó fej vagy.. akkor EASY! már csak rajta múlik akkor minden.. Remélem választ kaptál a kérdésedre :)
2017. aug. 25. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Rosszlányok.hu
2017. aug. 25. 11:28
 4/10 A kérdező kommentje:
huha xd köszi a válaszokat (neked is utolsó xd) hát igen az önbizalmam valahol tényleg nagyon el van veszve hogy lehetnék magabiztosabb?
2017. aug. 25. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Apróbb célokat tűzöl kimagad elé, amelyek sikert eredményeznek. Nő a sikerélményed, nő az önbizalmad. Fokozhatod a nehézségi szintet, és végül a kiszemelt lány a cél, amiért küzdeni kell. Reggelente, vagy napközben belenézel a tükörbe, és elmondasz 5 dolgot, amit szeretsz magadban. Mindig mást. Értekeld önmagad, ne becsüld le.

Azok, akik ezt teszik, lebecsülik magukat, olyanokat fognak bevonzani akik hasonlóak. 2 önbizalomhiányos hogy adhatna egymásnak?

Légy magabiztos, add önmagad. Azt szeretjük 😉.

Hajrá!! 😉

16/L

2017. aug. 25. 11:47
 6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) megfogadom
2017. aug. 25. 11:51
 7/10 anonim válasza:

Nem megy a magabiztossag egybol, azt kikell alakitani. Olvass utana de tehetsz olyan megnyilvanulasokat, amik azt fogjak sugallni, milyen magabiztos vagy! Jarj mindig kihuzva, egyenes hattal,ha masokkal beszelgetsz, ne tegyel x-et a tested ele: ne zard/ font keresztbe a kezed es labad, egyik kezeddel se!

Mindig annak kell folyamatosan a masik szemebe nezni, aki hallgat. Ha te epp beszelsz, csak hallgatod mit mond a masik, nezz folyamatosan a szemebe, akkor is, ha o elpillant mastele, ezzer erdeklodest mutatsz a mondanivaloja irant. A tested mindig afele alljon, akivel epp beszelgetsz. Utanozd a mozdulatait de csak kesleltetve es ne feltuen, ezzel szimpatiat keltesz. Ha pl a partner beletur a hajaba, 30 mp mulva te is babralj vele valamit. Ha tamaszkodik az egyik laban, de idovel cserel, tamaszkodj te is arra a labadra.

Ezeknek jo lenne ha utana neznel, sokat tudnak segiteni.

2017. aug. 25. 12:03
 8/10 anonim válasza:
Hat epp nem beszelsz*
2017. aug. 25. 12:04
 9/10 A kérdező kommentje:
rendben van köszönöm mindenképp utána nézek remélem idővel sikerülni fog:)
2017. aug. 25. 12:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Jarj edzeni, vagyerdore dolgozni es/vagy kezdj el valami kuzdosportot
2017. aug. 29. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!