Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csajozzak?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy hol lehet több normális lányt találni? Hogyan menjek oda hozzájuk? Miről beszélgessek? Bocsi, hogy több kérdést teszek fel egyszerre, de e téren sajnos tapasztalatlan vagyok. 15 évesen hogy kell/érdemes csajozni? Csak normális válaszokat. A válaszokat előre is köszi.

2017. jan. 5. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Kimondtad a varázsszót. Normális lányokat... ritka, nagoyn kevés van belőlük.
2017. jan. 5. 21:23
 2/8 Zsolt987 válasza:
Attók függ hogy egybők tartós kapcsolatot akarsz vagy csak futókalandot?? Ha azt akkor tudok segíteni ha gondolod.
2017. jan. 5. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hogy tudnál a futókalandban segíteni utolsó? :D Kíváncsivá tettél.
2017. jan. 5. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Holnap leírom a tapasztalataimat. :D

16/f

2017. jan. 5. 23:12
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Miért lenne már ritka a normális lány??? Idióták.

Képzeljétek... Ahol én szoktam megfordulni ott temérdek okos és intelligens lány van akik ráadásképpen csinosak.

Ők ki szokták nevetni az ilyet aki azt mondja hogy ritkák a normális lányok.

Tudják jól ők is hogyha kinevetik az ilyeneket akkor arra is az lesz az érvük hogy beképzeltek,pedig nem...csak tudják hogy mi a helyzet.

2017. jan. 6. 01:26
 6/8 anonim ***** válasza:
A lányok azt szeretik ha egy fiú talpraesett. Semmiképpen se mutasd ki ha félsz. Kezdj el beszélgetni, ha érdekled, akkor érdeklődő lesz, ha nem, lepattint. Ez a személyes véleményem 15 éves lány létemre
2017. jan. 6. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozz elmenni valamilyen sportegyesületbe, vagy valami olyan helyre, ahol csoportosan vannak a tevékenységek. Ha együtt jársz egy lánnyal valamilyen programra könnyebben eltudsz kezdeni vele egy beszélgetést.

UI:Egyáltalán mit értesz "normális" alatt.

Gimis/L

2017. jan. 6. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:

" Kimondtad a varázsszót. Normális lányokat... ritka, nagoyn kevés van belőlük."

Így van, ahogyan a normális férfi is.

Alapjába véve kevés a normális ember.

2017. jan. 7. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!