Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált lányok, ti hogyan ismerkedtek? Van remény?
7-es vagyok. A 9. kommentedben kérdezted, hogy Te hogyan közeledj... Szerintem most a legtöbb fiú nevében mondom:
Örülök, ha csak úgy odajön egy lány, vagy rám ír, és beszélgetést kezdeményez.
Viszont személy szerint kevés ember kelti fel az érdeklődésem, így nálam mindenféleképp valami különleges dologgal kell indítani, hogy valami kémia elinduljon, de mivel nem én vagyok a célszemély, ezt ne vedd figyelembe, csak mondom, hogy vannak ilyen elcseszett emberek is. :D
A siettséggel kapcsolatban csak annyit, hogy valószínűleg megállnék beszélgetni, ha egy rocker lány "betámadna" :D
Én cseten ismertem meg a páromat.
Ő írt rám, teljesen korrektül, normális hangnemben (nem a "dugunk, cica?" - szekció), ami nálam már nagyon jó pont.
Aztán fél évig csak neten tudtunk beszélgetni. Neki egyedül megnyíltam, mert nem csapott be sohasem, mellettem állt és én is segítettem neki, mikor maga alatt volt. Sokat nevettünk, kalandoztunk, meséltünk magunkról...
Utána végre találkoztunk, és azóta már együtt is élünk.
28n
Szerintem alapjáraton nincsen baj azzal, hogy a fiúk kezdeményeznek, szerintem az a dolgunk.
De a nehéz a dolog, nehéz kiszúrni egy-két értelmes kedves lányt a hatalmas "semmire való" tömegből.
És amúgy nagyon könnyű elmenni csinos lányok mellett is.
Én évek óta ismertem egy lányt akit üveglapnak néztem egészen addig, amíg el nem kezdtünk beszélgetni véletlenül. Azóta már feltűnt, hogy milyen szép, milyen értelmes satöbbi.
Természetes, hogy az ember vágyik a szerelemre, szeretetre. De azt gondolom, hogy nem kell siettetni, úgyis lesz valaki, akivel össze fogsz melegedni és talán furán hangzik, de minél később annál jobb és minőségibb lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!