Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek egy barátnőt?
Lehet hülyén hangzik a kérdés, de odamenni valakihez az úton csak úgy, hát nem az én világom, akibe már beleszerettem egy se viszonzott olyan indokokkal, hogy sokat csalódott.. Bár ezek azóta is szinglik, szóval lehet csak mázlista vagyok és kifogom ezeket? Volt egy aki elmondta, hogy leszbi.. Nyilván olyan lány kell akivel megvan a közös hang, de nem igaz hogy akivel ez megvan mind zsákutca :/ Már én nem tudom mit tudok.
18/f
Szia!
Lány vagyok, de attól még szerintem tudnék választ írni. :D
A világon nagyon sok lány van, akinél megtalálhatnád azt a bizonyos összhangot, viszont arra várni kell, nem az egyik percről a másikra ugrik a karjaidba. ^^
Lehet, hogy majd az utcán, interneten (igazából bárhol lehet) fog belédütközni az illető, csak várni kell rá.
Ha nem tudtam segíteni ezerbocs, nem vagyok valami jó ebben. :D
Nekem valahogy mindig hozta a sors, ebben mélyen egyet értek az első hozzászólóval! :)
Amikor nagyon akartam, hogy legyen valakim, sosem volt.
Amikor elengedtem a témát (nem feladtam, csak nem foglalkoztatott görcsösen) és "sodródtam", elmentem sörözni/kirándulni/utazni barátaimmal, hozták a barátaikat, testvéreiket. Velük jóba lettem, kialakult egy társaság, beszélgettünk, elmélyedt a dolog, lett valakim.
Direktben pl. utcán már volt bennem, hogy odamegyek valakihez, olyankor mindig vagy lerázás vagy biztatás volt a válasz, hogy így tovább, de bocs nem :) De van akinek ez fekszik.
Előző vagyok
Hát ez sajnos ilyen... de hidd el, fog ez alakulni magától is, csak maradj szociálisan aktív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!