Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt?
Figyelt kérdés
Mestermc-n már próbáltam de elutasítottak, valo eletben felenk vagyok..:(2017. júl. 19. 18:10
1/15 anonim válasza:
Pedig a mestermc nagyon jó hely erre, próbáld tovább.
2/15 Singularity_amusing válasza:
Próbáld a Metin2-ben.
3/15 Dömök Martin válasza:
Ez elég kevés adat add meg pl.hány éves vagy,miért vagy félénk,mit vársz egy lánytól.
Mindig!!!!Valós életben keress kapcsolatott ne játékokban.Nem kell félénknek lenni a való életben,nem dől össze a világ ha nemet mond egy lány(persze ne az legyen hozzá az első kérdésed hogy járunk,hanem érdeklődj elöbb iránta,beszélgess vele és nevettesd meg)Sok sikert a továbbiakban;) 15/F
4/15 anonim válasza:
Ah meseteremcén csak öregek vannak, nem a te korosztályod. Szerintem valami my little pony közösségi oldalon találsz valakit magadnak. Fesd be a hajad felét rózsaszínre, a másik felét lilára, legyél teéjesértékű brony tag, koxold rommá magad, légy akkora mint arnold... és kész. Annyi csajod van, amennyi létezik, de ha akarod annál is több.
5/15 anonim válasza:
Aceton, furgon, szikszalag, kötél..
8/15 A kérdező kommentje:
12 leszek novemberben
2017. júl. 20. 08:46
9/15 anonim válasza:
Szia én 12 vagyok és lány ha érdekel?
10/15 anonim válasza:
A végén még becsajozott a koma...:OO
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!